Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Berbec

Nimeni și nimic nu-ți poate strica starea de spirit azi. Ești într-o formă de milioane și vrei s-o ții așa cât de mult poți. 2020 a început grozav pentru tine.

Taur

Te tot gândești la cineva. Poate fi o persoană cunoscută recent sau un prieten mai vechi. Cert e că te încearcă niște sentimente noi pentru acest om și nu știi ce să faci.

Gemeni

Azi e o zi în care încerci să combini utilul cu plăcutul, cum se spune tradițional. O să faci treabă, dar cel mai probabil vei și lenevi și te vei bucura de zilele libere în continuare.

Rac

Planurile pentru 2020 se fac azi! Ai o idee despre ce îți dorești de la acest an, iar de azi o să începi să iei atitudine. Economii, liste peste liste, se anunță un an grozav!

Leu

E timpul să te relaxezi puțin pentru că ai tot făcut treabă, în ciuda vacanței. Măcar acum, pe ultima sută de metri, înainte de reluarea activităților obișnuite, ar trebui să lenevești și tu puțin.

Fecioară

Azi ai putea pleca la drum. Nu foarte departe, dar suficient de departe cât să te reîncarci cu energie, să te distrezi și să începi anul cu entuziasm.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să înveți că oamenii toxici nu merită energia ta psihică, mai ales acum, la început de an nou. Încearcă să te obișnuiești cu situațiile acestea și să treci repede peste ele.

Scorpion

Azi petreci o zi superbă alături de câteva persoane dragi și îți faci planuri de viitor. E timpul unei vacanțe, așa că asta se va afla în topul priorităților tale.

Săgetător

Zilele acestea friguroase nu te inspiră deloc, dar nici nu e în regulă să stai numai în casă. Ieși măcar la o plimbare sau propune-le prietenilor o mică excursie. O să vă distrați pe cinste!

Capricorn

Azi te gândești mai mult ca oricând la anul care tocmai s-a încheiat. Ai planuri mari pentru 2020 și vrei să începi să le pui în aplicare cât mai repede.

Vărsător

Te bucuri de energia acestor zile și îți încarci bateriile cu voie bună. Azi te vei relaxa și apoi vei lucra la o idee mai veche pe care anul acesta visezi să o vezi îndeplinită.

Peşti

Azi ai putea avea parte de o zi foarte romantică, alături de o persoană care înseamnă mult pentru tine. E o zi perfectă pentru planuri de viitor... de ce nu în cuplu?!...