Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2019

Berbec

Este posibil ca niște calcule să nu-ți iasă așa cum ți-ai dorit și să fii nevoită să amâni sau să anulezi niște planuri. Moment bun pentru a pune în ordine niște acte, niște condiții contractuale.

Taur

Treci printr-o etapă dificilă în zona sentimentală. Multe întrebări îți împovărează mintea și cauți să înțelegi sensul unor decizii, unor vorbe spuse.

Gemeni

Te gândești să oficializezi relația cu persoana iubită, iar dacă între voi legătura este solidă, nu este exclus să fii cerută în căsătorie sau, cel puțin, să aveți discuții pe această temă.

Rac

Te preocupi de rezolvarea unor sarcini administrative, acte notariale, juridice, facturi, documente oficiale. Moment bun pentru împărțirea unor bunuri, unor câștiguri materiale.

Leu

Treci printr-o etapă foarte bună atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Ești optimistă, încrezătoare, veselă și energia de care dai dovadă îi va binedispune și pe cei din jur.

Fecioară

Ai ocazia astăzi să închei un proiect mai vechi sau să soluționezi o situație din trecut lăsată nerezolvată până acum. Atenție la discuțiile pe teme financiare care pot degenera.

Balanţa

Te preocupă rezolvarea unei probleme administrative ce ține, cel mai probabil, de locuință. Plătești facturi, achiți datorii și investighezi corectitudinea unor acte. Atenție la cifre. Pot interveni erori de calcul sau greșeli de scriere.

Scorpion

Ai parte de emoții și trăiri puternice în zona sentimentală. Moment bun pentru consolidarea relației de cuplu prin declarații sincere de dragoste.

Săgetător

Te simți minunat din toate punctele de vedere și reușești să fii în centru atenției și să câștigi simpatia tuturor.

Capricorn

Ai parte de momente de tensiune în cuplu, însă dacă vei reuși să le administrezi corect, să le ții sub control, dar mai ales să le depășești, vei avea parte de o seară liniștită în brațele persoanei iubite.

Vărsător

Nu te simți în apele tale astăzi, iar oboseala acumulată în ultima perioadă, dar și alimentația haotică din perioada sarbătorilor își pot spune cuvântul. Sfatul nostru este să te odihnești mai mult.

Peşti

Ai ocazia să întâlneaști o persoană care îți poate contura o nouă viziune de viitor, îți poate da o altă conotație vieții și nu neapărat din punct de vedere sentimental, cât profesional.