Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Berbec

Poți avea parte de o serie de gânduri, de amintiri care-ți revin și aceste frământări, dincolo de confuzie, îți pot strica starea de spirit și te pot face antisocială.

Taur

Este o zi favorabilă să te vezi cu un fost prieten, să reiei o relație de prietenie pe care o credeai pierdută și chiar să-ți faci planuri solide de viitor, să pui la cale un proiect îndrăzneț cu cineva din anturaj.

Gemeni

Ai mare grijă la comunicarea cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Imaginea ta profesională va depinde foarte mult de modul în care comunici cu cei din jur, deci nu exagera!

Rac

Poți primi vești bune din străinătate sau poți decide să pleci într-o călătorie. Pe de altă parte, nu este exclus să ai parte de un dialog care să-ți schimbe niște principii și mentalități avute.

Leu

Se întrevăd dialoguri pe teme financiare și cel mai probabil le ai cu partenerul de cuplu sau cu părinții. Poate fi vorba de o moștenire, de un proces, de un partaj sau un credit pe care vrei să-l faci și cauți susținere din partea cuiva. Dialoguri legate de taxe și impozite.

Fecioară

Pregătește-te pentru că dialogul cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri poate fi nu neapărat tensionat, cât confuz și greu de digerat. Nu va fi ușor să ajungeți la un compromis sau la o direcție de viitor comună.

Balanţa

La locul de muncă poți avea parte de dialoguri confuze cu colegii, care să te bulverseze și să te facă să-ți pui unele întrebări legate de activitatea pe care o desfășori. Poate ai așteptări prea mari de la locul de muncă. Zi bună pentru a te programa la analize medicale.

Scorpion

Ai șanse mari să discuți o problemă arzătoare cu persoana iubită, însă s-ar putea ca nelămuririle să nu se rezolve acum și confuzia să se adâncească. O declarație de dragoste poate salva momentul tensionat și poate readuce liniștea în relație.

Săgetător

Un dialog cu membrii familiei, cu părinții sau copiii, de la caz la caz, te poate pune pe gânduri. Informațiile transmise sunt confuze și nu este exclus să apară și tensiuni.

Capricorn

Este o zi favorabilă pentru a depune acte, pentru a verifica niște documente, posibil documente contabile, sau pentru a obține aprobări. Ai grijă la comunicare pentru că dialogul cu cei din jur poate fi confuz.

Vărsător

Se întrevăd dialoguri pe teme financiare și este posibil să pui picioarul în prag și să-ți ceri niște drepturi care ți se cuvin în urma unei munci depuse.

Peşti

Nu este exclus să ai parte de o ușoară stare de confuzie mentală, având în vedere că Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea, își începe de azi tranzitul prin semnul tău. Posibil să simți nevoia de dialog mai mult ca niciodată, însă ai mare grijă ce spui atunci când deschizi gura.  Analizează de multe ori o informație care ajunge la tine pentru a te asigura că ai înțele mesajul corect.