Horoscopul zilei de 3 februarie 2019

Berbec

Îți recomandăm mai multă atenție la modul în care relaționezi cu partenerul de viață sau cu copiii. Există posibilitatea să-i judeci nedrept. Înspre seară vei avea parte de discuții cu prietenii legate de un plan făcut împreună.

Taur

Începi această zi cu o oarecare stare de tensiune în suflet, lăsându-te copleșit de cuvintele neplăcute, posibil venite din partea partenerului de viață. Te sfătuim să comunici, să asimilezi noi cunoștințe și să participi la tot felul de cursuri, seminarii care-ți ies în cale.

Gemeni

Ar trebui să fii foarte atent la modul în care gestionezi un conflict cu prietenii sau membrii familiei. Chiar dacă dreptatea este de partea ta, nu-ți recomandăm să te ambalezi foarte tare.

Rac

Începi ziua cu o oarecare stare de nemulțumire legată de locul de muncă. Tot acum este posibil să ai probleme de sănătate, fiind vorba de posibile infecții sau de contractarea unui virus gripal, eventual viroze respiratorii.

Leu

Începi această zi cu dorința de a acționa, de a te implica în tot felul de activități care ar putea să-ți aducă popularitate. Moment bun pentru distracție și relaxare alături de persoana iubită.

Fecioară

Încă din prima parte a zilei pot avea loc discuții de taină, legate de rudele apropiate, de vecini, exprimându-ți nemulțumirea față de aceștia. Trebuie să vezi și partea frumoasă a vieții, mai ales acum, când te poți bucura de șansa de a întâlni persoane importante, cu care să-ți poți împărtăși propriile idealuri și care te pot ajuta să-ți realizezi proiectele.

Balanţa

În prima parte a acestei zile este posibil ca ceilalți să nu se poată baza pe tine, deoarece ai tendința de a te răzgândi de la o oră la alta. Ești mult mai preocupată de propria sănătate, care va depinde foarte mult de programul de lucru și de capacitatea ta de a te organiza.

Scorpion

Vin către tine informații neplăcute, vești proaste și nu este exclus să descoperi o minciună. Simți că ești condus pe un drum greșită de o persoană, dar încă ai timp să te întorci.

Săgetător

Ești oarecum dezamăgit de prieteni și nemulțumirea poate avea legătură cu banii pe care ar trebui să-i primești de la aceștia și întârzie să apară.

Capricorn

Debordezi de imaginație, de inspirație creatoare, așa că profită din plin de acestă perioadă și scrie tot ceea ce-ți trece prin minte. Moment bun de creație. În plus, sunt favorizate comunicarea, interviurile și examenele.

Vărsător

Ești energică și foarte sociabilă. Este o zi favorabilă pentru a-ți pune în practică proiectele curajoase, care țin de studii superioare, de participarea la workshopuri, de explorarea și lărgirea propriilor orizonturi culturale.

Peşti

Primești răspunsuri interesante în legătură cu partenerul de viață, fiindu-ți dezvăluite acum aspecte inedite legate de acesta. Au loc discuții îndelungate cu prieteni aflați la mare distanță. Cere-le sfatul dacă ai o problemă sentimentală.