Horoscopul zilei de 3 februarie 2018

Berbec

După o săptămână atât de aglomerată și epuizantă, simți nevoia să te relaxezi în compania prietenilor sau a partenerului de viață. Ai nevoie de o plimbare în natură sau, cel puțin, alege să ieși în oraș și să te detensionezi prin dans.

Taur

Sfatul nostru este să te odihnești mai mult în aceste zile libere și să eviți suprasolicitările și excesele de orice fel. Este recomandat să apelezi la dietă și odihnă pentru a nu avea probleme de sănătate.

Gemeni

Alegi să-ți petreci ziua în mijlocul familiei, să ieși cu partenerul la o cină romantică sau să mergi cu cei mici poate într-un parc de distracții sau poate la teatru.

Rac

Treburile gospodărești îți ocupă cea mai mare parte a zilei și te vei simți mai obosită ca de obicei. Încearcă să-ți petreci seara într-un mod relaxant. O baie fierbinte, un pahar de vin roșu și o muzică ambientală te vor deconecta total.

Leu

O vizită la rude în afara orașului sau o ieșire în natură te pot face să te simți, din nou, în apele tale. Folosește-te de acest timp liber pentru a cunoaște oameni noi și nu da înapoi de la o posibilă idilă.

Fecioară

Shoppingul este activitatea principală a zilei de astăzi și pe cât de mult te va relaxa, pe atât de mulți bani vei cheltui. Încearcă să te rezumi la strictul necesar.

Balanţa

Astăzi este ziua ideală pentru relaționare și vei profita de acest impuls să comunici cu persoane pe care altă dată le-ai ignorat sau le-ai evitat. De asemenea, pe seară este posibil să participi la un eveniment important.

Scorpion

Începi weekendul cu o dispoziție proastă și ai tendința de a te izola, de a te închide în dormitor și de a te privi în oglindă. Dispoziția proastă nu o să dispară de la sine, prin urmare ar fi indicat să te autoconvingi că nu merită să pierzi o zi din viață din cauza anxietății ed care dai dovadă.

Săgetător

Îți dorești să vizitezi niște locuri dragi pe care nu le-ai mai călcat de ani de zile. Partea emoțională este cea care-ți decide programul de astăzi. Pe de altă parte, este posibil să ai o întâlnire cu cineva care-ți întinde o mână pe plan profesional.

Capricorn

Ziua de azi este rezervată unei delegații sau unei călătorii în interes de serviciu sau în vederea semnării/aprobării unor contracte de colaborare.

Vărsător

Lipsa banilor te prost dispune astăzi și cauți să obții un împrumut pentru a te simți mai confortabil. O invitație de la o persoană dragă te va scoate ușor din starea de melancolie în care ai intrat.

Peşti

Cineva din familie îți face un cadou material, fie partenerul se înduplecă și-ți cumpără o bijuterie sau un obiect electrocasnic pe care ți-l doreai, fie părinții te susțin cu o sumă de bani pentru a cumpăra ceea ce-ți dorești.