Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019

Berbec

Zi importantă pentru tine, mai ales dacă trebuie să iei o decizie profesională. Ai toate șansele să ai succes, însă doar dacă reușești să ieși din zona de confort și să faci un pas în față.

Taur

Astrele te îndeamnă să faci un pas în față când vine vorba de viața amoroasă. Vrei să cucerești pe cineva? Îndrăznește să îi spui că îl/o placi! Vrei să te desparți de actualul partener? Ia decizia acum!

Gemeni

E timpul să dai uitării lucrurile din trecut, experiențele nefericite, oamenii toxici. Ai o zi plină de oportunități în față și ar trebui să profiți la maxim de ea!

Rac

Te bucuri de tot ceea ce înseamnă experiențe noi azi și chiar comunici cu oameni necunoscuți, ceea ce nu te caracterizează deloc. Ai toate șansele să legi o nouă prietenie. Bravo ție!

Leu

E timpul să spui lucrurilor pe nume într-o relație de prietenie și să te îndepărtezi de oamenii care profită de bunătatea ta ori te influențează negativ. Azi e o zi care îți poate schimba viața!

Fecioară

Bucură-te de toate experiențele noi care îți ies azi în cale și profită de oportunitățile profesionale, dacă se ivesc. Ai șanse mari să obții bani frumoși dintr-o colaborare neașteptată.

Balanţa

O mică problemă de sănătate îți poate strica ziua. Poate fi vorba de o durere de dinți, de oase sau de stomac. Orice ar fi, nu o ignora, mai ales dacă nu e prima oară când te confrunți cu ea. Ar fi bine să mergi la medic.

Scorpion

Azi sunt șanse mari să faci bani fără efort. Știi cum se spune, banii aceștia nu sunt chiar cei mai potriviți pentru investiții. Dar ai putea să faci niște fapte bune - dar din dar se face rai, nu?!

Săgetător

Toate lucrurile care ți se întâmplă azi au o semnificație. Așa că nu trece peste ele atât de ușor, ci încearcă să înțelegi ce-ți transmit astrele, dincolo de aparențe.

Capricorn

E momentul să înveți să spui NU oamenilor care vor să profite de bunătatea ta. Acceptă că nu ești persoana care trebuie să le rezolve lor problemele și fă ceva în acest sens.

Vărsător

Mici certuri în cuplu ți-ar putea tulbura ziua. E cazul să vorbești deschis cu partenerul dacă vreți ca relația voastră să supraviețuiască și pe viitor. Ai grijă la tentații - inclusiv cele amoroase!

Peşti

Azi primești bani și pierzi timpul cheltuindu-i, deși ar trebui să ții de ei, pentru că urmează zile destul de proaste, din punct de vedere financiar. Cumpătarea ar trebui să fie o lecție pentru tine, pe viitor.