Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Berbec

Riscul de a intra în conflicte cu prietenii, vecinii, cei apropiați este destul de mare astăzi și-ți recomandăm să faci tot posibilul pentru a aplana discuțiile tensionate.

Taur

Încearcă să te orientezi către activități care-ți fac plăcere, care te detensionează și te distrează și evită activitățile suprasolicitante, mai ales din punct de vedere fizic. Odihnește-te mai mult!

Gemeni

Dai dovadă de o stare bună, ești energică și binedispusă astăzi. Ai grijă ca glumele tale să nu-i deranjeze pe cei din jur. Neintenționat, poți spune adevăruri dureroase.

Rac

Te dedici activităților casnice și gospodărești și ai șansa de a purta discuții importante cu membrii familiei. Este posibili să instaurezi noi reguli în casă, dar ai grijă la modul în care o faci pentru a nu declanșa conflicte.

Leu

Dai dovadă de o energie debordantă și-ți canalizezi interesul către activitățile distractive, care te binedispun și-ți ridică moralul. Moment bun de dialog cu prietenii.

Fecioară

Nu este un moment bun să faci noi investiții financiare. Bugetul nu-ți permite să-ți îndeplinești toate dorințele și să-ți satisfaci toate poftele și nu este recomandat să intri în economii.

Balanţa

Este o zi bună să faci unele schimbări în garderobă, să mergi la shopping și să faci o vizită la un salon de înfrumusețare. Petrece mai mult timp cu tine!

Scorpion

Te frământă niște gânduri, nu ești mulțumită cu niște decizii luate și ar fi mai bine să te retragi din agitația cotidiană pentru a face un rezumat al întâmplărilor din ultima perioadă.

Săgetător

Petreci timp de calitate cu prietenii, te dedici activităților recreative și distractive și chiar poți face planuri de vacanță cu cei dragi.

Capricorn

Niște bârfe pot ajunge la urechea ta, cineva te poate vorbi pe la spate și nu este exclus să ai un exces de furie, să devii dură și agresivă în exprimare și să-i pui pe toți la locul lor.

Vărsător

Te dedici activităților intelectuale și încerci să intri în tainele unor domenii noi pe care nu le-ai mai studiat până acum. Moment bun pentru cei care învață pentru examene și teste.

Peşti

Interesul tău se îndreaptă către cei dragi pe care încerci prin diferite mijloace să-i mulțumești. Tânjești după aprecieri și dedicarea de astăzi își poate aduce împlinire sufletească.