Horoscopul zilei de 3 august 2019

Berbec

Te poți simți mai obosită decât de obicei și acest aspect nu trebuie neglijat. Încearcă să profiți de această zi liberă pentru a-ți reîncărca bateriile.

Taur

Ai tendința de a suprasolicita pentru a-ți îndeplini un vis, pentru a duce la bun sfârșit un proiect. Te sfătuim să profiți de weekend pentru a te odihni mai mult.

Gemeni

Te preocupi de casă și petreci timp de calitate cu membrii familiei. Poate ești gazdă sau pleci în vizite la părinți. Se întrevăd discuții legate de avere, de bani comuni. Atenție cum le gestionezi!

Rac

Este o zi favorabilă studiului, mai ales dacă te pregătești să susții un examen. În orice caz, o carte, un film documentar vor reuși să te relaxeze și să te scoată din rutină.

Leu

Este o zi potrivită să-ți refaci niște calcule și să vezi care este situația financiară a momentului. Este posibil să cheltui bani la shopping mai mult decât ți-ai planificat!

Fecioară

Este o zi în care simți un val de energie, de vitalitate și această stare te va ajuta foarte mult să socializezi cu cei din jur, să dizolvi conflicte și neînțelegeri.

Balanţa

Încearcă să nu faci execese astăzi, mai ales de natură alimentară, pentru că te-ai putea confrunta cu indigestii de natură să-ți strice niște planuri și să te țină în casă.

Scorpion

Ai parte de o întâlnire cu o persoană dragă, un prieten din trecut, un fost coleg. Dialogul va fi unul foarte constructiv și vei reuși să te detașezi de problemele din prezent.

Săgetător

Este posibil să participi la o petrecere, la o reuniune a unui grup din care faci parte. Se pare că interesul tău va fi să te menții în centrul atenției, însă nu exagera!

Capricorn

Planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi s-ar putea să nu dea roade dacă îți menții o atitudine rigidă și conservatoare. Zâmbește mai mult sau caută motive să o faci!

Vărsător

Cauți soluții noi pentru a-ți îmbunătăți veniturile și se pare că vei fi atrasă de o zonă destul de excentrică. Ești pregătită să renunți complet la prejudecăți?

Peşti

Te preocupi de zona profesională, chiar financiară, posibil de traseul unui contract, însă nu te grăbi să semnezi sau să iei decizii în acest weekend.