Horoscopul zilei de 3 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa să demareze un proiect, să negocieze un contract însă nu este un moment bun pentru a-l semna având în vedere retrogradarea planetei Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi obosiți în prima parte a zilei și fără chef prea mare de socializare, însă seara se va așterne liniștea și nativii vor simți nevoia de relaxare.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt încurajați să lupte pentru scopurile și țelurile pe care și le-au propus, în special dacă este vorba de locul de muncă sau de o avansare în funcție.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se confruntă cu situații stresante și tensionante la locul de muncă și vor căuta refugiul în grupul de prieteni.

Leu

Cei născuți în zodia Leu își vor oferi ajutorul dezinteresat pentru a sprijini un prieten care se află în impas. Nativii vor simți o bucurie și mândrie interioară pentru faptele întreprinse.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă sau într-o acțiune care implică efort fizic. Nativii pot participa la competiții sportive.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță pot fi ușor dezamăgiți de niște colegi de la locul de muncă sau pot fi nemulțumiți de o decizie luată de șefi care să le afecteze timpul liber sau remunerația.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pun piciorul în prag în ceea ce-l privește pe partenerul de cuplu. Nativii se impun și îi cer acestuia mai multă responsabilitate față de relație și de locuință.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să se detașeze de sarcinile de la locul de muncă și își fac un plan de relaxare și distracție pentru zilele libere care urmează.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să nu-i lase pe cei din jur să-i demoralizeze și să-i deziluzioneze. Atenție la comunicare, unde se cere calm în exprimarea ideilor și a dorințelor.

Vărsător

Pe fondul stresului și a oboselii acumulate, cei născuți în zodia Vărsător sunt predispuși exploziilor nervoase, iar stările de irascibilitate pot afecta dramatic comunicarea cu cei din jur.

Peşti

Stările de introspecție și meditație care îi încearcă astăzi pe cei născuți în zodia Pești s-ar putea răsfrânge asupra amintirilor, iar nativii să caute o persoană din trecut, posibil chiar o fostă iubire.