Horoscopul zilei de 3 aprilie 2020

Berbec

Comunici foarte bine cu cei din jur și reușești să obții prin dialog ce-ți dorești. Zi foarte bună pentru negocieri și pentru procesele care presupun învățare, asimilare de informații. Cei care dau teste, interviuri și examene online sunt foarte bine susținuți.

Taur

Îți vin niște idei ingenioase despre cum să faci bani și chiar vei reuși să pui în practică câte ceva din planurile tale. Nu ai de ce să te îngrijorezi din punct de vedere financiar, cel puțin nu deocamdată.

Gemeni

Venus intră azi în zodia ta și timp de 4 luni îți va ține companie, cu toate că din mai va retrograda. Vei fi foarte deschisă flirturilor, noilor povești de iubire și vei reuși să armonizezi relația de cuplu.

Rac

A venit momentul să te liniștești, de fapt, să-ți liniștești gândurile și să-ți îmbunătățeșto starea de spirit și viziunea asupra viitorului.

Leu

Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și dacă ai fost în conflict cu cineva vei reuși să te împaci. Atenție la o relație de amiciție care poate lua altă turnură în perioada următoare.

Fecioară

Este o zi foarte bună să-ți consolidezi poziția profesională, statutul, să faci un pas spre avansare profesională. S-ar putea chiar să primești laude și aprecieri.

Balanţa

S-ar putea să-ți dai seama care este direcția pe care vrei să mergi în perioada următoare și nu este exclus să vrei să înveți ceva nou. Este o zi bună să te interesezi de cursuri și seminarii online.

Scorpion

Pasiunea în cuplu atinge cote înalte, iar dacă ești singură poți să te lași purtată de val într-o aventură și chiar ai șanse mari să o transformi în ceva serios pe viitor.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru dialog în cuplu, pentru soluționarea unor probleme mai vechi, pentru clarificarea neînțelegerilor și pentru dizolvarea tensiunilor.

Capricorn

Ai chef de muncă și reușești să te concentrezi excepțional pe ceea ce ai de făcut. Seriozotatea ta îți poate aduce inclusiv beneficii financiare mai târziu. Pe de altă parte, starea de sănătate se îmbunătățește și capeți o viziune mai optimistă asupra viitorului.

Vărsător

Azi ai chef de flirt și poți cuceri pe cineva dacă-ți propui. Pe de altă parte, dacă ai o relație vei reuși să te apropii de partener și chiar să-i faci niște declarații de dragoste care să vă apropie mai mult.

Peşti

Reușești să ajungi la un compromis cu cineva din familie. Cel mai probabil te împaci cu părinții sau dizolvi un conflict. Oricum, comunicarea cu cei dragi ți se îmbunătățește. De azi începe o perioadă bună pentru reamenajări și redecorări în locuință.