Horoscopul zilei de 3 aprilie 2018

Berbec

Ziua de azi o să te facă să te gândești la trecut. Vei fi nostalgică, iar asta te va afecta puțin la locul de muncă, pentru că nu te vei putea concentra pe nimic. Ai noroc că nu ai niște șefi foarte stricți, altfel ai fi putut avea probleme. Încearcă să ieși din această stare.

Taur

O întâlnire cu un prieten mai vechi îți aduce aminte de o situație neplăcută. O să retrăiești acele momente, iar asta te va afecta în plan psihic. Descarcă-ți sufletul pe umărul cuiva sau spune-i măcar partenerului de cuplu de această dramă din viața ta. Nu e bine să-ți ignori sentimentele.

Gemeni

Cineva din familie te informează că are nevoie de ajutorul tău. Va trebui să faci un sacrificiu pentru a ajuta această persoană, pentru că și ea te-a ajutat la rândul său. Chiar dacă nu te va bucura prea mult această știre, e posibil chiar să trebuiască să mergi la drum pentru a-i veni în ajutor rudei.

Rac

Azi te simți mai bine ca oricând, te simți în largul tău, ai energie și simți că poți cuceri lumea cu asta. Din fericire pentru tine, la muncă totul decurge conform planului, iar șefii remarcă în sfârșit eforturile tale. O să fie o zi bună și pentru discuțiile în cuplu așa că spune tot ce ai pe suflet.

Leu

Un prieten căruia ar trebui să îi returnezi un favor te roagă să o faci chiar azi, dar din păcate tu nu prea ai cum să îl ajuți în acest moment. Poate că ar trebui să îi dai mai multe detalii legate de acest lucru, astfel încât el să înțeleagă și să nu se supere.

Fecioară

Ai probleme cu banii, pentru că ai cheltuit fără măsură în week-end-ul ce tocmai a trecut, iar acum bugetul tău are de suferit. Cel mai bine ar fi să te descurci cu ce ai, să nu te mai împrumuți acum, înainte de Sărbători, pentru că s-ar putea să-ți agravezi situația financiară.

Balanţa

Micile probleme în cuplu îți dau bătăi de cap azi. Partenerul nu vrea să înțeleagă un lucru, tu nu vrei să cedezi și uite așa, fără ca niciunul dintre voi să facă vreun compromis, situația ar putea degenera într-o ceartă stupidă, inutilă. Discutați deschis pentru că numai așa vă veți putea rezolva problemele.

Scorpion

Astăzi trebuie să ai grijă la modul în care interacționezi cu cei din jur. Nu e o zi bună pentru tensiuni, certuri, conflicte de niciun fel, pentru că asta ar putea să-ți afecteze relația pe care o ai cu persoanele respective pe termen lung. Dacă simți că există tensiune într-o conversație, mai bine te retragi.

Săgetător

Bucură-te de o zi reușită pe toate planurile, în care principala ta grijă ar trebui să fie planificarea unui eveniment, unei ieșiri cu prietenii sau a unei vacanțe. Nimic altceva nu te afectează azi, nimic altceva nu te interesează. Ești cu gândul la distracție și doar asta contează.

Capricorn

Azi pui munca în centrul atenției tale, cu scopul precis de a obține un beneficiu sau de a atrage atenția șefilor. Ai nevoie de laude, de aprecieri, și nu te lași până nu le primești. Și acasă vei fi la fel - o să faci orice pentru a obține afecțiunea persoanei iubite, chiar dacă sunteți într-un moment destul de complicat în relația voastră.

Vărsător

Azi te dedici muncii și asta te face să uiți de toate problemele din viața ta. Traversezi o perioadă destul de complicată, de delicată, în care nu vrei să știi de nimeni și de nimic. Dacă simți că te afunzi însă în această stare de tristețe, adresează-te de urgentă unui specialist sau măcar vorbește cu cineva apropiat.

Peşti

Ziua de azi îți aduce discuții în contradictoriu cu cineva, provocări de tot felul și, de parcă toate acestea nu erau de ajuns, și o situație neplăcută în care te vei trezi. Ai grijă de bani și de acte. Riști să îți pierzi portofelul sau geanta și să te trezești în mijlocul unui dezastru...