Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Berbec

Azi va trebui să rezolvi niște probleme de familie îndelung amânate. Nu va fi deloc ușor, mai ales că e duminică și ai fi preferat să faci orice altceva.

Taur

Primești detalii intime, din partea unui prieten, legate de o aventură pe care a avut-o recent și tot ce îți vine în minte e faptul că te simți vinovată pentru greșelile din trecutul tău.

Gemeni

E timpul să privești mai deschis lucrurile din jurul tău. Azi, cineva îți deschide ochii. O să fie ca un nou început pentru tine.

Rac

O scurtă plimbare, o ieșire din rutină, îți redă energia și buna dispoziție. Ar trebui să faci asta mai des pentru echilibrul tău psihic.

Leu

Cineva îți oferă vești îmbucurătoare de la locul de muncă. Ești pe cale de a fi promovată, cu toate că nici nu aveai idee despre asta. E motiv de sărbătoare.

Fecioară

Banii încep să devină o problemă azi. Ai prefera să nu faci asta, însă va trebui să te împrumuți dacă vrei să plătești toate facturile la timp în săptămâna ce vine.

Balanţa

Șansele de a primi o vizită neașteptată azi sunt foarte mari. Încearcă să-ți menții calmul, chiar dacă invitații te cam calcă pe nervi.

Scorpion

Azi ai putea pleca la drum, în interes de serviciu. Chiar dacă îți displace deplasarea aceasta, sunt șanse mari ca ea să-ți aducă mulți bani.

Săgetător

Cineva încearcă să te seducă, dar intuiția ta e mai purternică decât orice truc de seducție. O să intri în joc doar pentru un plus de adrenalină.

Capricorn

E timpul să spui STOP și să le explici celor din familie că viața ta nu le aparține și că nu au dreptul să pretindă lucruri de la tine doar pentru că sunteți rude.

Vărsător

O ceartă în cuplu te-ar putea enerva azi la culme. Menține-ți calmul și încearcă să faci mici compromisuri dacă simți că asta te-ar ajuta.

Peşti

Bucură-te de ceea ce îți oferă ziua de azi pentru că n-ai mai avut de multă vreme o zi atât de frumoasă. Dragostea plutește și ea în aer, drept urmare ar trebui să profiți!