Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Berbec

Ar trebui să ai mai multă grijă cu cine intri în contact astăzi. Ai putea fi păcălită din punct de vedere financiar, de exemplu, să ți se ceară o sumă mai mare decât trebuie să plătești sau cineva pur si simplu să te fure.

Taur

Orice ai de rezolvat astăzi, încearcă să o faci cu calm și răbdare. Se pot ivi situații neașteptate și instinctul tău de luptă te poate îndemna să intri în conflicte

Gemeni

Nu te simți în apele tale și te poți confrunta cu dureri de cap, stări de vomă și disconfort gastrointestinal. Încearcă să te odihnești mai mult și să ai grijă la ceea ce mănânci.

Rac

Intri în conflicte cu prietenii și cu cât vrei mai mult să le ameliorezi, cu atât se vor amplifica mai tare. Încearcă să te menții în poziție neutră și nu interveni decât dacă este absolut obligatoriu.

Leu

Simți nevoia să-ți restabilești imaginea în fața celorlalți și să-și consolidezi statutul partenerial, indiferent că este vorba de partenerul ed cuplu sau de partenerii de afaceri.

Fecioară

Ți se pot da peste cap anumite credințe și principii de viață și ai face bine să privești din umbră anumite evenimente, să încerci să le observi de la distanță și să nu le lași să te afecteze.

Balanţa

Este posibil ca cineva care ți-a făcut o promisiue, nu neapărat personală, ci mai degrabă care are legătură cu niște acte, niște bunuri sau avantaje materiale, să dea înapoi, să se retragă și să te lase dezarmată.

Scorpion

Dacă ai de dus la capăt o negociere sau te gândești să ceri cuiva un favor, ia în calcul că nu este de partea ta contextul astral. Încearcă să ieși la liman prin propriile puteri, fără a te baza pe ceilalți.

Săgetător

Este posibil să ai parte de niște surprize neplăcute sau evenimente neașteptate care să-ți strice buna dispoziție și să-ți dea peste cap un plan. Reacționează cu calm și nu lua decizii pripite.

Capricorn

Vei avea tendința de a fi foarte protectoare cu membrii familiei, în special cu copiii, dacă este cazul. Te implici în educația acestora și simți nevoia de a fi mai prezentă în viețile celor dragi.

Vărsător

Te preocupi de reamenajarea sau chiar renovarea locuinței și profiți de acest context pentru a face totul după bunul tău plac. Poți avea parte de nemulțumiri și neînțelegeri cu membrii familiei, însă vor fi trecătoare.

Peşti

Ai tendința de a da înapoi, de a fi deosebit de precaută, însă ai grijă să nu pari lașă sau să dai impresia de frică. Spiritul practic și gândirea excesiv de rațională te pot ajuta să rezolvi în avantajul tău ceea ce ți-ai propus.