Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Berbec

Începi această zi oarecum dezorientat de veștile care vin spre tine vis-a-vis de banii pe care ar trebui să-i primești pentru munca prestată. Este o perioadă în care ai ocazia să pui mai mult preț pe calitatea și armonia relațiilor din viața ta. Este timpul să valorifici propriile abilități, să atragi câștiguri financiare cât timp ești deschis la părerile, ideile celorlalți.

Taur

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Taur

Ești plin de energie, bucurându-te de această perioadă din plin, alături de cei dragi, lăsându-te răsfățat de persoana iubită. Reușești să creezi impresie deosebită celor din jur prin atitudinea plină de farmec, de veselie și spontaneitate. Atragi fără efort atenția sexului opus, știind să te pui foarte natural în valoare.

Gemeni

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Gemeni

Îți pot fi răscolite amintirile și chiar dacă nu lași să se observe starea de dezgust, dezamăgire, de suferință ai totuși tendința de a-i judeca pe nedrept chiar și pe cei care ți-au fost alături, în cele mai grele momente. Ridică-te și privește la partea plină a paharului. Ai șansa să te reîntâlnești cu o iubire din trecut, să trăiți momente de pasiune, departe de ochii lumii (o relație pe care preferi să o păstrezi în secret).

Rac

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Rac

Nu îți stă mintea la bârfe fiind momentul să te concentrezi pe realizarea unui proiect important ce vizează cariera, studiile. Ai de susținut examene, o testare, un interviu important care ar putea să îți aducă avansarea mult dorită. Te simți mult mai motivat să îți dedici timpul și energia unui scop bine definit. Cu toate astea, nu încetezi să îți pui tot felul de întrebări, să te lași invadat de îndoieli, dacă merită sau nu să te lupți pentru un nou drum, în plan profesional.

Leu

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Leu

Începi ziua cu o oarecare stare de dezamăgire la adresa unui prieten, asociație, organizație din care faci parte. Îți sunt aduse în vedere informații de care nu aveai habar, ceea ce poate fi un real avertisment, dacă mai merită sau nu să te implici într-o acțiune ce părea aducătoarte de succes. Iată că a venit momentul să vezi cu cine ai de-a face, de fapt, dacă mai merită sau nu să te implici într-un parteneriat.

Fecioară

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Fecioara

Ești nemulțumit de atitudinea unor superiori, de ceea ce ți se impune reușind cu greu să accepți situația de compromis. Analizează-ți cu atenție sufletul și vezi dacă mai merită sau nu să continui o acțiune care nu te face să te simți împlinit, mulțumit de rezultatele obținute, din punct de vedere moral dar și material. Bucură-te de această perioadă în care ai șansa să petreci momente de iubire, de tandrețe, o dragoste cum nu ai mai trăit de mult timp.

Balanţa

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Balanța

Ai ocazia să primești susținere pentru împlinirea unor ambiții în plan profersional. Totul este să fii pe fază! Este timpul să încerci o atitudine mult mai optimistă și să conștientizezi că poți fi un exemplu pentru ceilalți, prin atitudinea ta putând să readuci starea de armonie, de echilibru într-un grup, un mediu. Ești dezamăgit de nerecunoștința primită din partea unor persoane dar este timpul să înveți să numai ai așteptări atât de mari de la ceilalți.

Scorpion

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Scorpion

Ești destul de stresat din cauza problemelor financiare cu care te poți confrunta acum. Poți fi pus în situația de a face plăți destul de consistente și cât mai urgente. Nu este exclusă plata unei amenzi, o sancțiune, pe la începutul acestei zile. Este vorba despre o perioadă favorabilă, în ceea ce privește parteneriatele poate chiar o asociere importantă care se va derula pe termen lung.

Săgetător

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Săgetător

La locul de muncă se întâmplă evenimente, care mai de care mai interesante fiind vorba despre multă implicare și dedicare din partea ta. Poți urma un curs de specializare sau participi la un workshop; ești tot într-o agitație, dornic să înveți, să acumulezi multe informații ceea ce nu poate decât să-ți aducă recunoașterea meritelor, în timp. Atenție însă la problemele de sănătate care ar putea să te ia prin surprindere fiind predispus la accidente.

Capricorn

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Capricorn

Pot reveni acum în discuție probleme legate de locul de muncă, nemulțumiri despre superiori fiind posibil să-ți exprimi anumite păreri care pot fi contradictorii. Este nevoie de concentrare pe finalizarea propriilor poriecte, fără să mai ții cont de părerea celorlalți. Ai inspirație, idei ingenioase, răbdare și spirit organizatoric așa că nu trebuie să te descurajezi pentru lucruri aparent mărunte.

Vărsător

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Vărsător

Este cam multă agitație în familie, exagerând cu atitudinea de a lua pe umerii tăi foarte multe dintre responsabilități. Încearcă să te organizezi mai bine, să vezi care sunt, de fapt, prioritățile evitând însă să intri în polemici cu copiii, îndeosebi la începutul zilei. Nu toată lumea gândește și acționează la fel de rapid ca tine.

Peşti

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2017 - Pești

Ești bulversat de unele acțiuni care au legătură cu familia, rudele apropiate. Ceva ți se ascunde, reușind cu greu să afli despre ce ar putea fi vorba. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta, să spui ferm, deschis ce te deranjează la celălalt fără a-ți mai face probleme de conștiință. La sfârșitul zilei „pui țara la cale” discutând și rediscutând proiecte ce vizează o călătorie, proprietate, probleme care se cer reanalizate, în legătură cu o rudă apropiată.