Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Berbec

Poți avea parte de o surpriză financiară neplăcută. Fie pierzi o sumă de bani, fie o investiție se dovedește a fi greșită.

Taur

Tensiunile între tine și partener se pot finaliza astăzi cu o mare surpriză care, de la caz la caz, va fi percepută ca pozitivă sau negativă. Nu forța lucrurile și nu duce situația la extrem!

Gemeni

Poți avea parte de o răsturnare de situație la locul de muncă. Conflictele cu colegii sau superiorii te pot epuiza și ar fi de preferat să acorzi mai multă atenție odihnei și relaxării.

Rac

Dacă ești părinte, așteaptă-te ca astăzi să fii surprinsă de o faptă a copiilor, însă dacă nu te afli în această ipostază, cel mai probabil, persoana iubită va veni cu surprize în viața ta.

Leu

Părinții ar putea încerca să se impună în fața ta și nu vei accepta acest aspect decât în urma unor negocieri stricte. Tema care poate provoca tensiune este legată de cariera ta, de partenerul tău de viață sau de locuință.

Fecioară

O serie de regrete din trecut îți pot invada astăzi simțurile și te pot necăji. Încearcă să integrezi în viața ta tot ceea ce nu mai poate fi schimbat și să privești cu mai mult optimism către viitor.

Balanţa

Atenție mare ce faci cu portofelul sau pe cine împuternicești asupra conturilor tale. Există în continuare riscul de a pierde o sumă de bani sau de a-ți fi furată.

Scorpion

Este posibil să ai parte de niște stări de nervozitate pe care să nu le înțelegi prea ușor. Se pare că nicmic din ceea ce te înconjoară nu este în armonie cu tine, că gândurile și trăirile tale.

Săgetător

Trecutul te urmărește și nu este exclus ca cineva să-ți amintească de niște greșeli pe care le-ai făcut cândva. Nu lăsa amintirile să-ți răscolească sufletul și mintea.

Capricorn

Ai tendința de a-ți manifesta cu multă ardoare, pasiune și patimă trăirile și acest lucru va naște mai degrabă tensiuni în cuplu și în relația cu prietenii decât plăcere.

Vărsător

Încearcă pe cât posibil să respecți regulile, legile și orice alte restricții cu care te vei întâlni astăzi pentru a evita problemele cu autoritățile statului.

Peşti

Te vei trezi la realitate, însă această trezire, care va avea legătură cu viața personală sau profesională, nu este nici pe departe ceea ce-ți dorești tu sau ceea ce așteptai să trăiești.