Horoscopul zilei de 29 octombrie 2018

Berbec

Zi agitată, plină de treburi, cărora încerci să le faci față pe cât posibil. Tot azi faci și niște planuri pe termen mai lung, planuri legate de buget sau de alte chestiuni financiare. O să fie o zi bună, dar obositoare.

Taur

Te străduiești să faci față acestei zile de luni, deși o să fie o zi plină. Chiar și după serviciu vei mai avea de rezolvat unele lucruri, deci vei ajunge acasă târziu, cu mult după lăsarea serii.

Gemeni

Azi încerci să le spui tuturor exact ceea ce simți, ceea ce ai pe suflet, nu te mai ascunzi și mai ales nu mai minți. Nu mai ai nici energie, nici timp pentru asta. Unii vor fi dezamagiți, alții vor aprecia asta.

Rac

Șansele ca azi să rezolvi multe lucruri sunt foarte mari, dar la fel de posibil e și să trebuiască să ceri ajutorul unei persoane pe care nu o placi atât de mult. Asta e, va trebui să-ți calci pe inimă...

Leu

Azi ai multe de învățat de la o persoană mai în vârstă. Dacă ai să fii atentă și dacă vei pune întrebările potrivite, o să fie o adevărată lecție pentru tine întâlnirea de azi.

Fecioară

Cineva din familie insistă cu tot felul de sfaturi. Tu simți că știi deja ce ai de făcut, dar nu știi cum să îi spui persoanei respective că ai luat o hotărâre. Încearcă să fii sinceră, nu are rost să te ascunzi.

Balanţa

Ziua de azi vine la pachet cu mulți nervi și cu câteva situații limită, exact cum nu ți-ai fi dorit la început de săptămână. Dar nu prea ai ce să faci, trebuie să te descurci cum poți și să mergi mai departe.

Scorpion

Surprizele se țin lanț azi. Sunt șanse mari să primești niște vești bune, să afli că vei pleca într-o călătorie în interes de muncă, într-un loc pe care ți-l doreai de mult timp să-l vezi. O să ai o zi minunată.

Săgetător

Chiar dacă azi lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu, să știi că sunt niște lecții de învățat și din astfel de zile. Ține capul sus și mergi mai departe, mâine va fi mai bine, ai să vezi.

Capricorn

Primești vești bune și vești mai puțin bune. Ești într-o luptă continuă cu timpul, dar în cele din urmă vei reuși să duci totul la bun sfârșit, așa cum ți-ai propus. E o zi complicată.

Vărsător

Nu te-ai fi gândit vreodată că lucrurile se pot așeza perfect singure, fără eforturi și fără stres, dar uite că astrele îți demonstrează azi contrariul. Nu numai că se poate, dar ți se și întâmplă.

Peşti

Primești vești excelente legate de viitorul tău la locul de muncă și de inportanța ta în cadrul echipei sau chiar în cadrul companiei. E o zi bună, în care munca îți e răsplătită.