Horoscopul zilei de 29 octombrie

Berbec

O ofertă tentantă din partea unui prieten te poate scoate din casă. Este posibil să primești un cadou neaşteptat sau să ai parte de o surpriză plăcută făcută de cineva apropiat.

Taur

Dacă te gândeşti să stai în casă şi să te odihneşti, află că nu vei rezista tentaţiei de a ieşi în oraş pentru că invitaţia va fi făcută de către o persoană cu adevărat specială pentru tine.

Gemeni

Nişte sarcini extra îţi ocupă timpul în prima parte a zilei, însă te vei redresa şi vei găsi energia necesară pentru a te recompensa cu o activitate care-ţi face plăcere.

Rac

Energia ta sexuală este la cote maxime şi te exteriorizezi mai mult ca niciodată ceea ce îl face nemaipomenit de fericit pe partener. Dacă nu eşti într-o relaţie este posibil ca astăzi să-ţi întâlneşti alesul inimii.

Leu

Îţi doreşti să redecorezi locuinţa şi-ţi faci planuri în acest sens alături de partener. Întocmeşti o listă de cumpărături şi pleci la shopping, însă asigura-te că într-adevăr ai nevoie de obiectele scrise pe hârtie.

Fecioară

Eşti o gazdă de excepţie şi astăzi s-ar putea să ai ocazia să-ţi pui aceste abilităţi în practică. Verifică-ţi frigiderul înainte să faci invitaţia şi dă o fugă la magazinul din colţ. Cu siguranţă invitaţii tăi aşteaptă acel desert pe care doar tu ştii să-l faci delicios.

Balanţa

Este o zi oportună în care să te relaxezi la SPA. Ţi-ar prinde bine în acest moment o saună, un masaj şi câteva ore de bălăcit în piscină. Ai avut o săptămâna încărcată şi organismul tău este extenuat. N-ar strica să-ţi inviţi şi cea mai bună prietenă.

Scorpion

Cineva din familie te surprinde plăcut şi absolut neaşteptat. Poate fi vorba de o surpriză materială sau îţi poate da o veste bună care să te bucure enorm şi care să aibă legătură cu interesele şi scopurile tale.

Săgetător

Ţi-ar prinde bine o escapadă în natură, poate în pădure sau pe malul unui lac, oricum undeva într-un loc liniştit în care să poţi medita. Nu ţi-ar strica nici o vizită la ţară, unde să revezi locurile copilăriei.

Capricorn

Energia pe care o ai te îndeamnă să ieşi din casă. Nu ţi-ar strica puţină mişcare, poate o plimbare cu bicicleta sau cu rolele în parc, sau, de ce nu, dacă ai companie, optează pentru un meci de tenis sau de volei.

Vărsător

O scurtă plimbare prin parc te va mai detensiona şi-ţi va îndepărta gândul de la jobul care ţi-a cam acaparat integral ultimele zile. Alege să mergi pe jos astăzi pentru a-ţi revigora organismul.

Peşti

Te pregăteşti pentru susţinerea unui examen sau unei probe şi eşti destul de stresată. Ai putea alege să studiezi undeva în mijlocul naturii şi astfel să îmbini utilul cu plăcutul.