Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019

Berbec

Ești foarte irascibilă astăzi și ai tendința de a intra în război cu toți cei din jur. Evită atacurile verbale pentru că se pot întoarec împotriva ta cuvintele.

Taur

Este o zi foarte bună pentru tine. Reușești să-ți îndeplinești tot ceea ce ți-ai propus și vei avea parte de succes la locul de muncă.

Gemeni

Reușești să te concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de făcut și să îți rezolvi tot ceea ce ai în plan. Găsești soluții ingenioase li le pui în aplicare fără să stai pe gânduri, aspect care-ți aduce aprecieri și laude.

Rac

S-ar putea ca o atitudine sau o vorbă spusă ed persoana iubită să vinbă la pachet cu un amalgam de trăiri contradictorii. Chiar dacă ești dezamăgită, încearcă să lămurești contextul.

Leu

Lucrurile în jurul tău nu se mișcă așa cum ți-ai dori și ai putea avea parte de unele dezamăgiri, nemulțumiri legate de profesie sau ed colegii de muncă.

Fecioară

Situația financiară îți dă bătăi de cap, mai ales că este foarte probabil să trebuiască să faci niște plăți neprogramate astăzi care să-ți golească portofelul.

Balanţa

Fii foarte atentă la zvonurile, informațiile, mesajele care-ți ajung astăzi la ureche. Ai putea primi răspuns la o problemă cu care te confrunți. Vești bune de la persoanele dragi, apropiate.

Scorpion

Sunt șanse foarte mari ca cineva să-ți înșele încrederea, să te păcălească cu o sumă de bani sau să-ți ceară un preț mult mai mare pe ceva ce achiziționezi. Evită investițiile astăzi!

Săgetător

Nu ai chef de muncă și cu greu te ancorezi în realitatea profesională. Entuziasmul tău pare să fie slab și din acest motiv disciplina îți va lipsi cu desăvârșire. Atenție la consecințe!

Capricorn

Este o zi foarte bună pentru a cunoaște noi persoane, pentru a lega conexiuni de viitor. Cineva te poate sprijini (moral sau financiar) în demararea unui plan, proiect.

Vărsător

Posibil ca cineva din trecut să revină în viața ta și să-ți ceară unele favoruri, să-ți ceară ajutorul. Gândește-te bine dacă merită să-l dai!

Peşti

Vești bune vin astăzi către tine în plan financiar. Oricum, ambiția de care dai dovadă azi te va ajuta să închei parteneriate profitabile, colaborări avantajoase.