Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Berbec

Nu vei avea o zi ușoară, însă o să ai mici satisfacții la finalul zilei, pentru că vei reuși să rezolvi o bună parte din probleme. Spre seară, partenerul de cuplu îți face o surpriză romantică.

Taur

Ai parte de un mic răsfăț azi, iar asta îți ridică cu mult moralul. Bucură-te de o zi fără incidente majore, dar cu mici momente de criză, pe care însă le vei depăși fără probleme. Colegii te admiră pentru determinarea ta.

Gemeni

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să știi că la finalul zilei tu nu o să ai probleme de niciun fel, pentru că ai făcut tot ce aveai de făcut. Dacă alții comentează în plus, e problema lor.

Rac

Azi ai multe așteptări de la cei din jur, dar, din păcate, oamenii te vor dezamagi. O să suferi în sinea ta, dar nu ar trebui să pui prea mult la suflet pentru că nu sunt niște oameni care contează atât de mult în viața ta.

Leu

Ai grijă de sănătatea ta azi, pentru că nu degeaba se spune că e cea mai importantă. Dacă tu nu ai grijă de tine, nimeni nu va avea, așa că setează-ți bine prioritățile.

Fecioară

O mică durere ți-ar putea da peste cap începutul de zi, însă până la prânz o să scapi de problema asta. După-masă, cineva din cercul de prieteni îți dă o veste excelentă!

Balanţa

Sunt șanse mari să primești bani azi, dar ai grijă cum îi cheltuiești. Ține cont de datorii și de facturi, înainte de a-i da pe cheltuieli inutile.

Scorpion

Dacă ai nevoie de sfaturi azi, apelează la familie. Ei îți sunt și îți vor fi mereu alături, spre diferență de unele persoane din cercul tău de la muncă, care profită doar de bunătatea ta.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi nu semna acte pe termen lung și ai grijă la contracte și la clauze ascunse. Nu e o zi bună pentru investiții valoroase.

Capricorn

Cineva îți dă o veste excelentă azi, veste care are legătură cu banii. Bugetul tău ar putea crește considerabil de la începutul anului viitor.

Vărsător

Ai nevoie de atenție, dar partenerul de cuplu mai mult te ignoră. Trebuie să aveți o discuție serioasă cât mai repede posibil.

Peşti

Primești vești din străinătate și toate sunt bune. O să fii în culmea fericirii și o să sărbătorești finalul de săptămână lucrătoare cu zâmbetul pe buze, așa cum era și normal.