Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2017

Berbec

Esti nemultumit de rezultatele activitatii tale, iar actiuniile unora dintre colegii tai te scot din sarite. Barfele care iti ajung la urechi nu te afecteaza atat de mult pe cat te supara indolenta de care unii dintre colegi se fac vinovati.

Taur

Ai idei geniale in legatura cu o investitie pe care iti doresti sa o faci. Trebuie sa stii insa ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita astazi este demna de luat in seama. S-ar putea sa primesti o propunere de parteneriat sau sa calatoresti in afara localitatii.

Gemeni

Astazi vei avea parte de o zi odihnitoare. Vei primi un real suport si ajutor din partea celor din jur. Relatia sentimentala va juca un rol important in deciziile care le iei astazi deoarece se simte nevoia acordului si aprobarii. Sunt favorizate in special relatiile sociale probabil vei avea castig de cauza in cauze judiciare.

Rac

Vei primi incurajari din familie in legatura cu o schimbare de care te cam indoiesti. Totusi, trebuie sa dai dovada de prudenta daca trebuie sa semnezi acte si sa te asiguri ca avantajele pe care trebuie sa le obti sunt reale. Este posibil sa primesti o veste neplacuta despre o femeie din familie.

Leu

Esti poate mai hotarat ca pana acum sa iti asumi responsabilitati sau sa demarezi activitati noi. Situatia ta financiara lasa inca de dorit, dar poate ca promisiunile primite astazi sa fie din cele mai bune. In aceasta zi este indicat sa incepi orice proiect ce are in vedere amenajarea spatiului interior.

Fecioară

Vei descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit si, drept urmare optimismul tau va fi in crestere. Totusi, cum aceasta zi anunta dificultati si are de-a face cu bunurile si castigurile te-ai putea simti stingherit din cauza unor lipsuri financiare.

Balanţa

Esti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu, motiv pentru care ai fi in stare sa ierti pe orcine te supara. Ia masuri drastice si impuneti autoritatea, altfel n-ar fi exclus sa suferi unele pierderi. Ai posibilitatea de a anticipa unele evenimente care vor avea loc la serviciu si lucrul acesta este pentru tine un punct forte.

Scorpion

Daca pana acum te-ai cramponat in proiecte sau idei invechite, vei fi obligat sa faci si unele schimbari pe ordinea de zi. Se prevad controverse sau cel putin momente in care ai putea pune la indoiala bunele intentii ale celorlalti sau chiar propriile convingeri.

Săgetător

Nu este bine sa te grabesti in a trage concluzii legate de posibile castiguri pe care le astepti astazi. In ziua aceasta este bine sa demarezi activitati productive si sa urmezi sfaturile care iti vin in ajutor. Se prevad vesti din strainatate sau colaborari cu strainatatea.

Capricorn

Esti cam dezorientat, dar nici nu vrei sa asculti de sfaturile celor dragi care, ca de obicei, va vin in ajutor. Din aceasta cauza este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea sau ca naivitatea nu este tocmai cea mai placuta calitate de care dati dovada.

Vărsător

Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape. Accentul cade pe actiuni oficiale, cum ar fi, relatiile cu autoritatile sau bancile, iar ceea ce pana nu de mult parea imposibil, devine astazi posibil. Nu este exclus sa primiti aprobari cu unele imprumuturi sau sa obtineti oficializarea unui act important.

Peşti

Tot ceea ce intreprinzi astazi poarta amprenta stagnarii sau cel putin rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate. Atentia este indreptata in primul rand catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte. Ai putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere.