Horoscopul zilei de 29 martie 2020

Berbec

Stai în casă și planifică-ți viitorul. Da, ai prefera să fii oriunde altundeva acum, dar nu e posibil. Însă chiar și perioada asta se va termina, mai devreme sau mai târziu, așa că acum e momentul perfect să visezi cu ochii deschiși.

Taur

Azi primești vești bune de la prieteni. O situație neplanificată vă pune față în față cu o decizie greu de luat, dar după dialoguri intense puteți ajunge la cea mai bună concluzie.

Gemeni

Familia îți dă speranță că totul va fi bine și că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie pe viitor. Până atunci, tu trebuie să privești cu optimism înainte și să nu te lași copleșită de emoții.

Rac

Azi ai putea flirta cu cineva, într-un context cu totul și cu totul neașteptat. Inițiativa s-ar putea să nu-ți aparțină, însă te va lua valul, cu siguranță. Atenție totuși la detalii, ele pot face mereu diferența.

Leu

Sentimentele tale ar putea fi rănite de niște cuvinte azi. Încearcă să te calmezi, să nu pui totul la suflet și să spui ceea ce simți, dacă apare un conflict în familie sau în relație.

Fecioară

Azi e timpul să recunoști că ai greșit și să îți asumi consecințele acțiunilor tale. Cu toții greșim, măcar o dată în viață, dar esențial e să învățăm ceva din greșeli și să le recunoaștem.

Balanţa

O discuție cu cineva drag îți va reda zâmbetul pe buze. Aveai nevoie de asta, pentru că în ultima perioadă gândurile mai întunecate au cam pus stăpânire pe tine și ai intrat într-o ușoară stare de depresie.

Scorpion

Azi ar fi indicat să faci o activitate fizică, atât pentru mintea ta, cât și pentru corpul tău. Faptul că nu poți ieși afară nu ar trebui să te oprească din asta – poți dansa, poți face exerciții sau yoga chiar în confortul casei tale.

Săgetător

Cineva din familie îți strică buna dispoziție. Încearcă să nu mai pui totul la suflet și să menții calmul și discuțiile calme în familie. Nu e momentul să vă certați acum. Mai bine discutați clar pe marginea oricărui subiect.

Capricorn

Azi ai putea primi un sfat extrem de util, mai ales pentru viitorul tău. Dacă vei ține cont de el sunt șanse mari să reușești să-ți vezi un vis împlinit.

Vărsător

Sportul acasă și activitățile de relaxare sunt preferatele tale, te simți ca un pește în apă. Te bucuri de această zi, chiar dacă contextul nu e cel mai fericit, și îi molipsești și pe restul cu atitudinea ta.

Peşti

Azi ai putea primi vești bune de la locul de muncă. Chiar dacă nu mai mergi la serviciu în perioada asta, sau chiar dacă mai mergi, e foarte posibil să fie o veste legată de bani, mai exact de un bonus sau o primă.