Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Berbec

Nu vei accepta prea ușor să fii criticată și vei avea cuvintele pregătite pentru a întoarce vorbele mai dur, mai critic și mai acid. Atenție la conflictele de la locul de muncă care te pot afecta dacă speri la o avansare.

Taur

Este o zi favorabilă pentru a-ți elucida niște întrebări, pentru a-ți reanaliza niște principii și concepții de viață. Poți avea parte de evenimente în sensul acesta care să-ți ridice semne de întrebare.

Gemeni

Este o zi favorabilă pentru a te pune în evidență la locul de muncă prin colaborarea și susținerea colegilor, prin implicarea în proiecte de grup. Se contuerază rezultate promițătoare.

Rac

Ai tendința de a te implica în activități riscante, uneori sportive, dintr-o dorință majoră de adrenalină. Te sfătuim să-ți iei întotdeauna măsurile de precauție și să nu exgerezi doar pentru a impresiona.

Leu

Talentul tău nativ de a manipula este astăzi la cote înalte și vei reuși să-ți bulversezi adversarii. Dacă participi la o întrecere, competiție, fătă îndoială vei ieși pe primul loc fără ca ceilalți să-și dea seama că a început concursul.

Fecioară

Ai tendița de a exagera și de a duce lucrurile la extrem, aspect care nu va fi chiar pe placul celor dragi care se pot arăta deranjați de atitudinea ta. În relația cu persoana iubită vei da dovadă de rigiditate.

Balanţa

Se conturează mici succese la locul de muncă, iar relația cu membtii familiei va intra într-o zonă de confort și înțelegere. Armonia se va reinstala în cămin.

Scorpion

Este posibil să fii nevoită să pleci într-o deplasare pentru a rezolva o chestiune personală sau profesională. Chiar dacă nu te încântă, încearcă să te detașezi și să privești lucrurile cu umor.

Săgetător

Este o zi bună pentru a te dedica activităților sportive, artistice sau care se petrec în mijlocul naturii. Profită de context și distrează-te, relaxează-te!

Capricorn

Este posibil să fii pusă în situația de a face ceva ce nu vrei, de a lua o decizie, de  ada un răspuns pentru care nu ești pregătită. Încearcă să dai dovadă de diplomație și înțelepciune.

Vărsător

Cineva din trecut se poate reîntoarce în viața ta, însă te sfătuim să nu ai mari așteptări. Totul se va reduce la o aventură de moment sau nici măcar atât. Ai grijă ce atitudine vei aborda, pentru că este posibil să rămâi cu inima frântă.

Peşti

Traversezi o etapă foarte bună din punct de vedere fizic și psihic. Vei fi mult mai deschis în comunicare, vei face declarații ed dragoste surprinzătoare și vei privi cu optimism viitorul.