Horoscopul zilei de 29 martie 2018

Berbec

Poți avea partea de niște discuții foarte serioase cu partenerul de viața în ceea ce privește locuința sau chiar educația copiilor.

Taur

O mare parte din zi ți-o dedici activităților gospodărești sau care au legătură cu locuința. Este o zi prielnică pentru a rezolva probleme amânate la acest capitol.

Gemeni

Este o zi favorabilă comunicării și susținerii unor examene sau interviuri. Nu vor lipsi nici deplasările pe distanțe scurte în vederea soliționării unor probleme administrativ-financiare.

Rac

S-ar putea să inițiezi o discuție cu superiorii pe teme legate de salarizare și dacă știi să pui problema te poți bucura de o mărire a veniturilor sau, cel puțin, o renegociere a sarcinilor și atribuțiilor.

Leu

Discuțiile cu partenerul s-ar putea să-ți accentueze starea de nemulțumire pe care o ai vizavi de locul de muncă, iar acest aspect să te împingă să iei o decizie radicală pe parte profesională.

Fecioară

Nivelul de energie începe să scadă și te vei forța să te menții pe linia de plutire, atât la job, cât și în relația cu membrii familiei, în special cu copiii.

Balanţa

Te gândești din ce în ce mai mult la o schimbare a statutului, fie să duci relația de cuplu la un alt nivel, fie să vă mutați împreună, fie să vă căsătoriâi, fie să devii mamă. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii nu vor lipsi.

Scorpion

Azi ești în centrul atenției și îți pui în valoarea abilitățile la locul de muncă. Este posibil să susții un proiect sau să te faci remarcată în cadrul unei ședințe importante.

Săgetător

Ești binedispusă și energică. Faci planuri și de pregătești pentru o minivacanță. Stabilești intinerariul, faci bagajele, rezervările și te concentrezi pe atracțiile turistice.

Capricorn

Un membru al familiei sau un prieten foarte apropiat îți poate face o surpriză materială, posibil o sumă de bani cu titlu de cadou pentru a-ți mulțumi de ajutorul oferit în trecut.

Vărsător

Începi să cauți remedii pentru a te repune pe picioare, iar astrele vor favoriza găsirea soluțiilor la problemele de sănătate cu care te confrunți în ultima perioadă.

Peşti

Discuții legate de salarizare sau de bonificații pot apărea la locul de muncă și s-ar putea ca cea mai bună soluție să fie renegocierea salariului și a atribuțiilor și responsabilităților.