Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Berbec

Te așteaptă o zi destul de complicată azi. Răbdarea îți va fi pusă la încercare, iar nervii tăi vor fi întinși la maxim. Rezultatele tale depind de cum reacționezi. Dacă vei știi să-ți păstrezi calmul, vei avea șanse de reușită, dacă o să te pierzi cu firea, s-ar putea să ai de pierdut.

Taur

Azi e posibil să te cerți cu cineva din cauza orgoliilor voastre. Trebuie să accepți că orgoliile nu sunt bune atunci când mintea ta e îndreptată spre rezultate, trebuie să înveți să mai faci și compromisuri și să te obișnuiești că lucrurile nu se vor termina mereu cum îți dorești tu.

Gemeni

Azi îți e admirată capacitatea de a rezista la stres, la situații limită. Și, mai mult de-atât, întotdeauna cu calm. Ești o persoană care știe cum să se adapteze tuturor situațiilor, iar șefii admiră asta la tine și te dau exemplu. Inevitabil, vor apărea și gelozii, invidii.

Rac

Cine își închipuie că tu ești o persoană calmă, liniștită, ușor naivă, înseamnă că nu te-a cunoscut cu adevărat. Azi o să dai jos măștile și te vei arăta celor din jur exact așa cum ești tu - încăpățânată, muncitoare, orientată către succes.

Leu

Nimeni și nimic nu-ți pot șterge azi zâmbetul larg de pe chip. Te simți împlinită, te simți importantă, te simți așa cum ți-ar plăcea să te simți mereu, de fapt. Ești făcută să fii în centrul atenției și să strălucești, iar azi le arăți tuturor cât de departe ești dispusă să mergi pentru asta.

Fecioară

Mergi într-o direcție greșită și azi mai multe persoane apropiate îți semnalează asta. Din păcate, tu nu vrei să accepți și nu te încrezi deloc în părerile celor din jur. Ai impresia că deții adevărul absolut, ceea ce nu e deloc în regulă, și riști să ai foarte mult de pierdut din cauza asta.

Balanţa

E timpul să le mulțumești celor care te-au ajutat și să tragi la răspundere persoanele care au încercat să te saboteze. Azi spui lucrurilor pe nume și le ceri socoteală celor pe care îi consideri responsabili. Ai grijă pe ce ton faci asta, va conta foarte mult.

Scorpion

Te înțelegi mai bine ca oricând cu persoanele din familie, iar asta aduce o apropiere fără precedent între voi. Îți dai seama cât de mult contează acest lucru pentru confortul tău psihic, pentru sănătatea ta mintală. Vei vrea să schimbi unele lucruri pe viitor.

Săgetător

Nu-ți plac schimbările, dar azi îți dai seama că unele schimbări chiar sunt de bun augur și chiar poți avea de câștigat, uneori, din ele. Această realizare o să te determine să fii mai deschisă, să ai mai mult curaj în a-ți asuma riscuri și să ieși mai mult din zona de confort.

Capricorn

Gestul unei persoane apropiate te impresionează azi. Te simți emoționată și îți dai seama, de fapt, că oamenii pot merge până-n pânzele albe pentru cei pe care îi iubesc. Latura ta sensibilă iese la suprafață astăzi.

Vărsător

Te curprinde dorul de cineva și te hotărăști să faci tot ce-ți stă în putere pentru a revedea această persoană. Lucrurile nu sunt însă atât de simple... va trebui să realizezi ceva și vei avea o lecție importantă de învățat din toată această situație.

Peşti

E timpul să accepți că nu poți schimba lucrurile după bunul tău plac, nu poți să te bucuri doar de reușite, trebuie să-ți asumi și greșelile, și situațiile mai puțin plăcute. Ți-a fost ușor să riști, dar uite că unele consecințe nu sunt cele la care te-ai fi așteptat. Învață din greșeli și mergi mai departe.