Horoscopul zilei de 29 mai 2018

Berbec

Ai grijă să nu te cerți cu șefii azi, pentru că astrele indică conflicte grave la locul de muncă. Cineva e deja cu ochii pe postul tău, în cazul în care se întâmplă ceva de genul asta.

Taur

Conflictele în cuplu pot să apară azi, mai ales în a doua jumătate a zilei. Dacă vrei să te asiguri că nu se va întâmpla nimic rău în relația ta, pregătește-te să faci un compromis major.

Gemeni

Ai chef de ceartă și nu știi cu cine să te cerți. Relaxează-te, conflictele sunt doar în mintea ta. Nimeni nu are nimic cu tine azi, ești doar paranoică.

Rac

Ai chef de plimbări, de aventuri, de vacanță. Nu ai chef de muncă și de responsabilități. S-ar putea să te apuci să-ți planifici concediul sau să îți depui deja o cerere de concediu.

Leu

Te îndrăgostești la prima vedere de o persoană la care nu te-ai fi gândit până acum, cineva total diferit față de tine. Sunt de ajuns doar câteva cuvinte pentru a-ți da seama.

Fecioară

Vrei să faci lumină într-o problemă, dar cumva îți prinzi urechile și mai mult în asta. Sună un prieten și roagă-l să te ajute, ca să nu te prindă noaptea.

Balanţa

Dai banii pe prostii și în curând o să-ți pară rău. Ai șanse mari să te accidentezi azi, așa că ai grijă cum calci, pe unde calci, pe unde te cațeri și ce mai faci...

Scorpion

Te dedici trup și suflet unei cauze nobile și atragi laudele și recunoștința tuturor. Bravo ție, aveai nevoie de aprecierile astea pentru a-ți crește stima de sine.

Săgetător

Ai grija să nu te cerți cu nimeni azi, pentru că certurile te pot pune în situații neplăcute. Spre seară, primești vești excelente despre o persoană pe care o iubești.

Capricorn

Azi pui dragostea pe primul plan și ignori alte probleme pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul de cuplu. Foarte bine, ai suficient timp să rezolvi ce ai de rezolvat zilele următoare.

Vărsător

Te supără o durere de măsea sau de oase întreaga zi, dar refuzi să mergi la medic. Spre seară n-o să mai ai răbdare și o să te duci, de fapt, nici n-o să mai ai de ales...

Peşti

Ai toate șansele să primești laude și chiar și bani azi, iar totul se datorează spiritului tău civic. Bravo, ești un exemplu pentru alții.