Horoscopul zilei de 29 iunie 2019

Berbec

Azi e zi de relaxare, dar din păcate treburile casnice nu mai pot fi amânate, așa că s-ar putea să nu prea ai timp de odihnă. Spre seară, un prieten îți face o surpriză frumoasă.

Taur

Emoția revederii unei persoane din trecutul tău e punctul culminant al acestei zile. O să te cuprindă melancolia și seara te-ar putea prinde chiar cu lacrimi pe obraji.

Gemeni

Familia îți e aproape mereu, dar sunt unele lucruri pe care nu le poți împărtăși familiei... așa că alegi să vorbești cu persoane mai degrabă străine. Dacă asta te ajută, să știi că nu e o problemă.

Rac

Azi pui la cale un plan pentru următoarea săptămână, iar accentul cade pe distracție. Ai nevoie și de altceva, în afara muncii, pentru că ești la un pas de epuizare.

Leu

Veștile bune te entuziasmează. Afli că ai putea pleca în vacanță mai repede decât credeai, iar asta îți schimbă toată starea de spirit.

Fecioară

Un flirt cu o persoană super sexy îți face brusc ziua mai frumoasă și îți schimbă planurile de week-end. S-ar putea să-ți schimbe însă și planurile din această vară, dar tu nu știi încă.

Balanţa

Primești sau găsești bani. Ori îți sunt returnați, după un împrumut. Oricum ar fi, seara te-ar putea prinde la shopping, ceea ce nu e rău deloc. Aveai nevoie de relaxare.

Scorpion

Suferi după o persoană pe care n-ai mai văzut-o de multă vreme și intri într-o stare de ușoară melancolie. Partenerul de cuplu te surprinde însă cu o veste, iar asta îți înveselește ziua.

Săgetător

E timpul să te concentrezi și pe nevoile tale, nu doar pe ale celor din jur. Azi o să fie o zi exact așa cum îți doreai - liniștită, relaxantă, în care odihna e principalul tău scop.

Capricorn

Visai să pleci în vacanță până acum, dar munca nu ți-a permis asta. Din fericire, partenerul de cuplu vine cu o idee interesantă și azi te scoate puțin din cotidian cu o excursie neplanificată.

Vărsător

Te surprinzi pe tine însăți cu o idee năstrușnică. Seara te-ar putea prinde departe de casă, la mare sau la munte, după o goană nebună și un acces de adrenalină.

Peşti

Azi te relaxezi și te calmezi puțin, în prima parte a zilei, însă spre seară niște prieteni te-ar putea invita undeva unde distracția e cuvântul de ordine. Liniștea dispare rapid.