Horoscopul zilei de 29 iunie 2018

Berbec

Ai sanse azi sa primesti vesti bune din sectorul financiar. Daca faci rost de bani totusi, abtine-te de la cheltuieli impulsive.

Taur

Cineva iti trimite un cadou, o scrisoare sau o invitatie de pe urma careia ai de castigat ceva. Te emotioneaza gestul pentru ca aveai nevoie de putina atentie in perioada asta.

Gemeni

Esti intr-o dispozitie proasta azi si risti sa-ti versi nervii pe cine nu trebuie. Abtine-te de la asta pentru ca nu e deloc frumos si nici tie nu ti-ar placea sa fii tratata asa.

Rac

E o zi buna pentru a investi in tine, in orice fel. Bucura-te de asta si ofera-ti un cadou frumos, pentru ca meriti orice sacrificiu.

Leu

Sunt sanse ca azi sa primesti un telefon de departe, sau un mesaj, in urma caruia sa fii invitata la un eveniment fericit, de familie. Orice impediment ti s-ar parea ca exista in realizarea acestui plan, treci peste si accepta invitatia.

Fecioară

Mai rar ai zile atat de bune ca asta, asadar daca la finalul zilei vrei sa sarbatoresti, e de inteles. Ai grija doar sa o faci alaturi de cineva care se bucura cu adevarat de succesul tau.

Balanţa

E timpul sa uiti de trecut si sa privesti limpede spre viitor. Nu te mai lasa influentata de ceea ce a fost, sterge totul cu buretele si accepta noile provocari.

Scorpion

Orice ar spune altii, e viata ta si tu decizi ce faci cu ea. Nu-ti fie teama sa-ti asumi niste decizii in care tu crezi si despre care tu ai impresia ca sunt corecte.

Săgetător

O sa ai parte numai de bucurii azi, bucurii ce tin de planul social al zodiei tale. Prietenii sau colegii te surprind in cel mai frumos mod cu putinta.

Capricorn

Se prea poate sa ai dreptate, se prea poate sa nu. Dar cine esti tu sa ii dai sfaturi necerute unei persoane. Azi trebuie sa inveti, odata pentru totdeauna, ca si tacerea e un raspuns.

Vărsător

Nici bine nu incepi ziua ca ai parte de un mic accident. Ai grija sa nu se repete, pentru ca azi esti predispusa la asta. Cere ajutorul daca nu te descurci cu ceva.

Peşti

O persoana in varsta iti spune un secret tulburator. Ai vrea sa-l pastrezi, asa cum ai promis, dar asta se va dovedi a fi o sarcina prea dificila pentru tine.