Horoscopul zilei de 29 iulie 2019

Berbec

Ești foarte atentă la detalii care țin de familie și locuință. Crește preocuparea pentru cei dragi, vrei să petreci timp cu ei și nu este exclus să te preocupe niște acte legate de casă sau poate renovarea, reamenajarea locuinței.

Taur

Este o zi favorabilă studiului și acumulării ed cunoștințe. Dacă ai de dat un examen, de susținut un interviu, un discurs în public vei fi avantajată.

Gemeni

O serie de idei ți gânduri îți trec prin cap și nu-ți dau pace. Pe de o parte te frământă o decizie, pe de altă parte te temi să iei o decizie. Așteaptă ca Mercur, guvernatorul tău și planeta comunicării, să revină în mers direct, după data de 1 august.

Rac

Ești bine dispusă astăzi, pusă pe glume și veselă. Ai parte de energia necesară pentru a rezolva tot ce ți-ai propus, mai ales că Luna îți tranzitează semnul zodiacal. Da, vei fi mai sensibilă și mai emotivă ca de obicei, dar va fi o stare benefică pentru tine și cei din jur.

Leu

Este posibil să nu te simți în apele tale astăzi și nu ar strica să faci un set de analize pentru a îndepărta orice dubiu și orice neliniște. Lasă ipohondria deoparte!

Fecioară

Nu numai că azi nu ai chef de vorbă și socializare, dar te enervează fiecare sfat primit și persoană care-ți încalcă intimitatea cu un gând bun. Încearcă să nu-ți reverși starea asupra celorlalți!

Balanţa

Este posibil să intri în controverse la locul de muncă și contradicțiile s-ar putea să aibă legătură cu principii de viață, prejudecăți ale unor colegi pe care refuzi să le accepți. Păstrează distanța! Nu vei câștiga decât nervi!

Scorpion

Ești într-un impas major legat de concepții vechi și idei noi, legat de trecut și viitor. Sfatul nostru este să nu iei decizii acum și să analizezi cât mai obiectiv situația.

Săgetător

Poți avea parte de discuții tensionate, dar lămuritoare cu privire la o sumă de bani, un bun material, poate chiar o moștenire. Nu te lăsa păcălită și luptă pentru drepturile tale!

Capricorn

Interesul tău se răsfrânge astăzi asupra partenerului de viață. Vrei să iei o decizie, însă nu te simți pregătită. Ești tentată să oscilezi prea mult și sfatul nostru este să nu te grăbești.

Vărsător

Nu te simți în apele tale și este posibil ca niște probleme mai vechi să revină acum și să te sâcâie. Poate este momentul să cauți cauza exactă și să faci un set de analize.

Peşti

În prima parte a zile s-ar putea să treci prin stări de confuzie care, însă se vor mai dizolva în urma unui dialog lămuritor avut cu o persoană de încredere. Evită să iei decizii radicale astăzi!