Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2018

Berbec

Poți primi o veste bună legată de partener sau acesta îți va face o surpriză memorabilă. Vei termina ziua cu un zâmbet larg pe buze.

Taur

Trebuie să ai mare grijă cu cine vorbești astăzi și ce secrete îi dezvălui, căci s-ar putea să ai parte de o persoană invidioasă care să te rănească ulterior.

Gemeni

Vei participa la un eveniment sau vei merge într-o scurtă călătorie unde vei avea ocazia să întâlnești o persoană specială care să-ți schimbe viața sau, cel puțin, parte din principii.

Rac

Fii atentă la oportunitățile care apar în jurul tău și profită la maxim de fiecare dintre acestea pentru a le valorifica și a le transforma în surse de venit.

Leu

Simți nevoia să faci anumite schimbări în viața ta, în special pe parte personală, în relația de cuplu sau cea cu prietenii.

Fecioară

Încearcă să-ți ții gura închisă astăzi și să nu faci confesiuni, nici intime, nici profesionale celor din jur. Dezvăluirile te pot afecta mai târziu.

Balanţa

Te bucuri de toți prietenii în jurul tău și comunici de minune cu aceștia. Spre seară este posibil să fii învitată la un eveniment sau petrecere unde-i vei acapara pe toți cu exuberanța ta.

Scorpion

La muncă vei avea parte de o surpriză plăcută din partea unui superior, posibil să-ți propună un proiect nou care să te avantajeze sau să-ți ofere un alt post. Totodată, trebuie sa fii atentă la acțiunile legale, legate de acte.

Săgetător

Este o zi prielnică să începi demersurile pentru a te muta în străinătate sau pentru a demara un proiect legat de o persoană aflată în străinătate.

Capricorn

Ți se aprobă un proiect important sau primești fondurile necesare pentru a demara un proiect pe care-l ai în așteptare.

Vărsător

Este o zi importantă din punct de vedere sentimental. Fie îți întâlnești jumătatea, fie vei oficialixa relația în care ești.

Peşti

Cumperi biletele sau programezi o călătorie mult așteptată sau, poate, chiar este momentul să-și faci bagajele și să pleci în vacanța mult visată.