Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Berbec

S-ar putea să te simți ușor confuză cu privire la niște decizii financiare pe care le-ai luat de curând, să-ți faci unele griji legate de bani, însă, dacă nu faci imprudențe, nu ai de ce să-și faci griji.

Taur

Ești într-o formă fizică și psihică demnă de invidiat. Ai energie și o vei canaliza fie către locuință, poate faci ordine, cumpărături pentru casă, fie către niște proiecte profesionale, către niște cursuri, către învățare.

Gemeni

Nu ești chiar în apele tale și s-ar putea ca oboseala de peste săptămână să-și spună cuvântul. Odihnește-te, meditează la ceea ce nu-ți place la viața ta, dar nu lua decizii. Posibile dureri și disconfort renal sau în zona capului, a gâtului.

Rac

Prietenii nu sunt cea mai bună companie astăzi, însă nevoia de a fi înconjurată de ei este mare. Bârfe, distracții și ieșiri în oraș, chiar planuri de viitor. Poți cunoaște noi persoane care să te atragă.

Leu

Imaginea ta va avea de suferit dacă mai continui să fii mândră și ursuză. Azi poți participa la o reuniune de familie sau la un eveniment monden și ar fi de preferat să socializezi cu toată lumea.

Fecioară

Mentalitățile de viață, principiile și valorile după care te ghidezi s-ar putea să fie răsturnate de o situație și astfel să fie puse sub lupă și schimbate.

Balanţa

Te simți atrasă de cineva și nu știi care este calea prin care să cucerești mai repede această persoană. Dacă îți faci griji financiare, acestea se dovedesc nefondate, însă nici nu trebuie să fiie xpansivă în cheltuieli.

Scorpion

Luna traversează sectorul relațiilor și-ți aduce emoția și empatia de care ai nevoie în cuplu. Chiar dacă nu te avânți în declarații de dragoste, s-ar putea să fii cuprinsă de un sentiment neînțeles de gelozie.

Săgetător

Încearcă să ai mai multă grijă de sănătate și să te protejezi prin odihnă cât mai multă. Dacă muncești de acasă, nu înseamnă că te relaxezi. Atenție la inflamațiile gâtului!

Capricorn

Poți avea parte de surprinze nebănuite în dragoste sau în relația cu copiii, așa că pregătește-te să le înfrunți cu zâmbetul pe buze. Unii nativi vor prefera liniștea casei în defavoarea distracției și a ieșitului prin cluburi.

Vărsător

Te preocupi de curățenie și de cumpărături. Nu este exclus ca mulți nativi să aibă parte de vizita familiei, poate chiar la cină. Moment favorabil pentru consolidarea relațiilor cu cei dragi.

Peşti

Comunicarea este destul de rigidă sau, cel puțin, nu simți să dai tot din casă. Te sfătuim să nici nu crezi tot ce auzi și dacă cineva îți dă un sfat, asigură-te că îl treci prin filtrul intuiției proprii.