Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019

Berbec

Chiar dacă este duminică, vei avea parte de un dialog foarte incitant, dar totodată serios, rigid și motivant legat de cariera ta, de profesia ta, de domeniul de activitate, poate chiar de un obiectiv profesional pe care vrei să-l îndeplinești anul viitor. Fii foarte atentă la ceea ce ți se transmite și la sfaturile pe care le primești.

Taur

Vei avea parte de un dialog cu o persoană din străinătate, posibil o veche cunoștință, o persoană oricum importantă pentru tine. Pe de altă parte, este posibil să primești vești bune despre o călătorie, să discuți despre o viitoare vacanță.

Gemeni

S-ar putea să te aprinzi de la niște cuvinte și nu este vorba de tensiuni, cât de pasiuni. Te lași cucerit de ceea ce auzi și dai frâu liber imaginației.

Rac

Cu Mercur (comunicarea) în tranzit prin sectorul relațiilor, azi ai șanse mari să rezolvi un conflict cu partenerul de viață sau să aveți un dialog constructiv, care să vă apropie mai mult.

Leu

Azi s-ar putea să ai parte de un dialog legat de starea ta de sănătate. S-ar putea să fie vorba de o conversație destul de serioasă, să fii trasă la răspundere sau criticată pentru că te-ai epuizat la locul de muncă.

Fecioară

Este momentul une declarații de dragoste și vei fi luată prin surpindere, fie de persoana iubită, fie de copii. Dacă elti singură ai șanse să cunoști pe cineva interesant pe rețelele de socializare, pe internet.

Balanţa

Comunicarea cu membrii familiei este esențială astăzi, având în vedere că Mercur (comunicarea) tranzitează acest sector. Te sfătuim să fii deschisă și sinceră cu cei dragi. Nu te sfii să spui direct ceea ce ai ed zis.

Scorpion

Vei vorbi mult azi. Mercur (comunicarea) tranzitează întocmai sectorul comunicării, deci așteaptă-te să-i obosești pe cei din jur cu cheful tău de socializare. Totuși, ai grijă să nu dezvălui secrete!

Săgetător

Ai parte de dialoguri rigide, sobre, serioase legate de bani, fie de administrarea veniturilor, fie de cheltuieli. Totodată, te atenționăm că azi vei cheltui peste măsură și poți face gaură în buget.

Capricorn

Mercur intră azi în zodia ta și te face excesiv de comunicativă, vorbăreață. Vei avea chef de socializare, să cunoști noi persoane și poți deveni un bun povestitor pentru cei din jur care-ți vor sorbi fiecare cuvânt.

Vărsător

Dialogul cu tine, dar dialogul sincer și sever, te va ajuta să depășești o mare frustrare pe care o ai sau o mare teamă. Primul pas spre vindecare este recunoașterea problemei.

Peşti

Ai parte de un dialog foarte sobru cu un prieten și poți fi ușor surprinsă de ceea ce vei auzi. Încearcă să dai dovadă de seriozitate și nu te avânta să faci promisiuni.