Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Berbec

Ai grijă de sănătatea ta, pentru că o răceală îți dă târcoale. Nu ți-ar strica să incluzi mai multe fructe și legume proaspete în dietă și să iei niște suplimente alimentare.

Taur

Cineva ți-ar putea face azi o propunere interesantă pentru 2019, ce ține de carieră sau de dezvoltarea ta profesională. Înainte de a spune NU, gândește-te puțin măcar dacă merită.

Gemeni

Ai o problemă legată de casă și te vei strădui să o rezolvi azi, cât mai repede, pentru a nu prinde așa noul an. Va trebui să apelezi la rude sau la prieteni, dar șansele de rezolvare sunt maxime.

Rac

Azi ai nevoie de susținerea familiei pentru a te simți bine. Ai trecut printr-o perioadă ușor dificilă, dar iată că de azi lucrurile încep să se așeze și ai altă stare de spirit.

Leu

Te simți mai bine ca oricând azi, pentru că simți că te-ai odihnit suficient și ai avut parte de relaxarea pe care ți-o doreai. Cel mai probabil, azi o să te ocupi de un proiect legat de casă.

Fecioară

Sunt șanse ca azi să primești vești importante de la partenerul de cuplu, care vrea să faceți un nou pas în relația voastră. Sunteți mai apropiați ca oricând, iar asta e tot ce contează.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, ai grijă să te îmbraci adecvat și, dacă poți, să eviți grupurile mari de oameni. Riști să te alegi cu o viroză de sezon, fapt care ți-ar putea pune în pericol planurile de revelion.

Scorpion

Pentru că azi e sâmbătă, pui accentul pe relaxare... din nou. O să petreci în familie, iar seara te-ar putea prinde la o plimbare alături de partenerul de cuplu.

Săgetător

Primești vești bune azi din familie, ceea ce te bucură. Tu te-ai putea apuca însă de un proiect mai mare de remodernizare a casei, înainte de noul an, sau poate de o curățenie generală.

Capricorn

Cineva îți împărtășește un secret azi, un secret la care nu te așteptai, dar care îți deschide orizonturile... E ceva ce ține de viața personală a unei persoane, dar care te pune pe gânduri.

Vărsător

Azi ai nevoie de liniște și de relaxare... pe cont propriu. Simți nevoia să te retragi, să te regăsești, să te răsfeți așa cum îți place, departe de agitație. Astrele îți sunt favorabile pentru toate planurile tale.

Peşti

Azi s-ar putea să pornești la drum, însă răbdarea îți va fi testată în trafic, cel mai probabil. Ai încredere că vei ajunge la destinație, mai devreme sau mai târziu, și privește lucrurile cu optimism.