Horoscopul zilei de 29 august 2019

Berbec

Comunicarea cu colegii de muncă și cu superiorii va deveni din ce în ce mai bună și ai șanse mari să te împaci cu cineva cu care ai fost certat. Poți primi vești bune legate de sănătate, posibil un rezultat al unor analize.

Taur

Un dialog cu persoana iubită te poate pune pe gânduri astăzi, însă cu siguranță vei reuși să înlături toate confuziile și dubiile pe care le ai în plan sentimental. Dacă ai copii, azi ai putea afla un secret despre ei. Zona artistică, de creație este foarte bine aspectată și poți avea succes în această direcție.

Gemeni

Vei reuși să rezolvi niște situații administrative care au legătură cu locuința și vei da dovadă de  eficiență în tot ceea ce ține de sarcinile gospodărești. Se întrevăd dialoguri lămuritoare cu membrii familiei.

Rac

Este o zi în care vei da dovadă de o comunicare execepțională și vei reuși să te împaci cu persoanele cu care ai fost în conflict până acum, cel mai probabil cu un frate, o rudă, dar și un coleg de muncă sau un vecin. Se întrevăd scurte deplasări.

Leu

Azi vin vești bune din zona financiară și te sfătuim să negociezi cu încredere un contract, chiar și o mărire de salariu. Sfatul nostru este, totuși, să reduci cheltuielile!

Fecioară

Azi vei da dovadă de un dialog energic, vesel, vei avea bună dispoziție și chef de distracție și poți lega cu mai multă ușurință relații de prietenie. Optimismul va fi de partea ta. Profită să te împaci cu cineva drag!

Balanţa

Nu te simți în apele tale și nu ai deloc chef de socializare cu cei din jur. Dacă vei comunica cu cineva astăzi, atunci aceea persoană ești întocmai tu și spunem asta pentru că stările de interiorizare nu vor lipsi.

Scorpion

Ai șanse mari să cunoști pe cineva care se va dovedi important în viața ta. Ești sociabilă și comunicativă, faci planuri de viitor și legi cu ușurință noi prietenii.

Săgetător

Este o zi bună pentru a analiza o colaborare, o asociere, dar și pentru a-ți consolida relațiile la locul de muncă. Vei reuși să-ți stabilești țelurile cu mai multă claritate. Profită!

Capricorn

Dacă ești tentată să înveți o limbă străină, să te înscrii la un curs, să studiezi o materie, un domeniu nou, atunci astăzi este o zi favorabilă să faci acest pas. Comunicare excelentă cu cei din jur, dar și cu străinătatea.

Vărsător

Poți primi vești bune legate de o sumă de bani, de o moștenire, de un credit, iar dacă ești în ipostaza de a negocia un contract, atunci fă-o cu toată încrederea. Șansele îți sunt favorabile în această perioadă.

Peşti

Este o zi favorabilă să porți un dialog cu partenerul de viață și astfel să reușești să lămurești o situație și să va consolidați relația. Aspectul astrologic este valabil și în cazul partenerilor  de afaceri, în cazul colaboratorilor și asociaților.