Horoscopul zilei de 29 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea vedea nevoiți ca în prima parte a zilei să facă niște drumuri scurte în interes de servici. Nu este momentul deciziilor importante în plan profesional. De asemenea, nativii trebuie să fie atenți seara, când la o reuniune în familie ar putea intra în conflict cu rudele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi ușor dezamăgiți de colegii de muncă sau de o colaborare care nu aduce profitul așteptat. Nativii sunt sfătuiți să aibă răbdare și să nu ia deocamdată o decizie radicală cu privire la parteneriate.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot reuși să lămurească o neînțelegere mai veche cu partenerul ed viață, iar un prieten sau un membru al familiei poate interveni pentru aplanarea conflictului. Spre seară se anunță vești bune din partea unei persoane aflată în străinătate sau care este de altă cultură, religie.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor confrunta pe tot parcursul zilei cu stări de nervozitate, agitație și oboseală, resimțită cu precădere spre seară. Cei dragi pot avea pretenții de la aceștia să fie veseli și bine dispuși, fapt ce poate declanșa o ceartă în familie.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot amâna sau chiar anula o călătorie care era în plan ca urmare a unei probleme de familie, iar spre seară se vor simți epuizați, motiv pentru care nativii ar trebui să renunțe la activitățile suprasolicitante.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au toate șansele astăzi să primească o sumă de bani sau să le fie aprobat un credit, o refinanțare sau un împrumut. Atenție deosebită la investiții, în special în cazul nativilor care au afaceri personale.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte astăzi de niște cheltuieli neplanificate ca urmare a unei situații de familie ce nu suportă amânare. O veste neplăcută poate sosi de la rude pe tot parcursul zilei.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi încărcată, agitată, cu multe sarcini pe care trebuie să le ducă la capăt într-un timp scurt. Vestea bună vine la ceas de seară, când persoana iubită vă poate face o declarație ed dragoste, o surpriză, un cadou.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător nu sunt foarte sociabili și nici bine dispuși astăzi și caută să se retragă la locul lor, să se facă nevăzuți. Nativii pot fi dați peste cap de o problemă mai veche care revine în actualitate.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se simt ignorați de partener și este foarte posibil să se lase cuprinși de gelozie. Nativii vor avea tendința de a critica persoana iubită, însă reproșurile pot aduce o și mai mare distanțare a partenerului.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt în apele lor astăzi și disconfortul fizic resimțit își poate pune amprenta și asupra activităților cotidiene. Sfatul nostru este să caute liniștea, relaxarea și să se odihnească mai mult.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pot primi o sumă de bani mult așteptată, posibil din partea unei persoane din familie. Seara este amprentată de discuții cu rudele, iar nativii se dedică activităților casnice: gătesc, spală, calcă sau fac ordine în casă și garderobă.