Horoscopul zilei de 29 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Berbec

Este important modul în care comunici cu partenerul de viață. Nu este ușor să treci peste unele acuzații, reacțiile agresive din partea acestuia. Totuși, nu strică să fii mai înțelept. Există acum riscul de a-ți risipi energia fizică și pe cea mentală într-o direcție greșită, atrăgând astfel reacții negative din partea superiorilor.

Taur

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Taur

Este o perioadă de provocări venite din sfera relațiilor de la locul de muncă. Te simți nedreptățit, nu-ți găsești locul, parcă cineva are tot timpul ceva să-ți reproșeze astfel că vei prefera să te retragi în lumea ta. Nu vor lipsi dezamăgirile venite din partea unui profesor sau o persoană pe care o considerai importantă pentru evoluția ta în plan spiritual.

Gemeni

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Gemeni

Ești foarte nemulțumit, mai ales când vine vorba despre relația de amor, relație care chiar ți-a dat serioase bătăi de cap, în ultima vreme. Parcă nu se mai leagă nimic în plan sentimental. Cu toate acestea, ai acum șanse sporite să transformi o relație de amor în ceva mult mai serios, poate chiar să vă mutați împreună, formând astfel o relație de cuplu.

Rac

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Rac

Mocnește de ceva timp starea de nemulțumire din familie, casă. Este momentul să discutați cu „cărțile pe față” fiind foarte atent la modul în care îți expui punctul de vedere. La locul de muncă ești susținut în proiectele pe care vrei să le pui în practică, primind acum susținere din partea unor persoane cu pregătire și statut important.

Leu

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Leu

Ești destul de nemulțumit cu ceea ce se petrece în relația cu părinții venindu-ți foarte greu să comunici sincer, deschis cu aceștia. Simți că este nevoie de mult prea mult efort din partea ta pentru a te face înțeles de familie. Atenție la posibilele probleme de sănătate care țin de zona capului, migrene, amețeli, dureri oculare dar și probleme respiratorii.

Fecioară

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Fecioara

Încă de la debutul acestei zile faci o recalculare a bugetului personal dar acest lucru nu înseamnă că vei fi scutit de cheltuilelile neașteptate. Ești destul de nemulțumit, atunci când vine vorba despre bani, de plata unor facturi. Atenție la modul în care comunici cu propriul copil fiind posibil să te confrunți acum cu unele probleme din partea acestuia.

Balanţa

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Balanța

Este momentul în care poți îmbina utilul cu plăcutul și poți folosi, în mod constructiv, abilitățile și talentele native de care dispui. Te tot plângi că nu îți ajung banii dar trebuie să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături. Este posibil să faci niște reparații, renovări prin casă, un obiect important din casă se poate defecta acum astfel că ești nevoit să scoți ceva bani de la „pușculiță”.

Scorpion

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Scorpion

Te simți lipsit de energie dar și de motivație pentru a reuși să-ți împlinești anumite ambiții din planul social. Există acum riscul să te cerți cu prietenii din lucruri aparent mărunte sau să afli unele bârfe care te pot răni, în mod profund. Este momentul să te mobilizezi mai mult pentru a atrage câștigurile financiare de partea ta dar și pentru a realiza un parteneriat care îți poate aduce câștiguri consistente.

Săgetător

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Săgetător

Ești nemulțumit de relația ta cu un grup, o asociație așa că poți lua decizia bruscă de a nu mai colabora cu unele persoane care își arată acum adevăratul lor caracter. Este momentul să te concentrezi mai mult pe locul de muncă și pe relația cu superiorii. Ești nemulțumit de câștigurile financiare destul de mici și chiar nu reușești să faci plata unor facturi în timp util.

Capricorn

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Capricorn

Ești încă în starea de tensiune, în privința carierei. Ai sentimentul că nu îți sunt recunoscute abilitățile iar efortul depus de tine la locul de muncă pare a fi în zadar. La sfârșitul zilei analizate ai putea fi luat prin surprindere de sentimente de dragoste, pe care preferi să le ții în secret, bucurându-te de momente de romantism autentic, departe de ochii lumii.

Vărsător

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Vărsător

Comunicarea la distanță se derulează destul de greu. Nu este recomandat să pornești în călătorii pe distanțe lungi, în această perioadă. Este recomandat, în schimb, să te îngrijești mai mult de propria sănătate, sistemul imunitar fiind destul de slăbit acum, datorită efortului depus la locul de muncă. La serviciu mai sunt multe probleme de rezolvat iar informațiile venite pe căi neoficiale te pot răscoli, de-a dreptul.

Peşti

Horoscopul zilei de 29 august 2017 - Pești

Este timpul să gândești pozitiv și să nu mai crezi că este ceva rău faptul că un prieten pleacă din viața ta. Poate că a venit timpul să faci loc pentru mai bine, să vină alți oameni, cu alte idei originale care te pot ajuta să evoluezi, din toate punctele de vedere. Are loc acum o adevărată reconfigurare, o reorganizare în privința relațiilor sociale cu grupul, asociația din care faci parte.