Horoscopul zilei de 29 aprilie 2020

Berbec

Posibil ca azi să faci niște cheltuieli pe care nu ți le planificasei, dar sunt necesare. Încearcă să te pui de acord cu partenerul în privința bugetului pentru a evita discuțiile și tensiunile pe teme financiare.

Taur

Este o zi potrivită să faci ceva nou ce ține de modu în care-ți desfășori activitățile, poate să implementezi un proiect, să ai o idee despre cum să-ți faci munca mai confortabilă. Pune-te în valoare cu încredere!

Gemeni

Este o zi bună să inițiezi noi acțiuni, să te pui pe treabă și să te apuci de acele proiecte pe care le tot amânai. Ai toată susținerea astrologică până pe 13 mail, deci profită!

Rac

Azi îți faci planuri cu prietenii și cu greu te desprinzi de conversațiile și poveștile cu aceștia. Starea psihică și emoțională te susține și te încurajează să ai o viziune de viitor optimistă.

Leu

Ai tendința de a fi prea impulsivă, prea agitată și din acest motiv nu este exclus să te accidentezi sau să iei decizii greșite. Consumă-ți energia făcând sport!

Fecioară

Este o zi în care poți avea parte de unele clarificări sentimentale, poți înțelege ceva legat de relația ta sau de viața ta amoroasă, indiferent că ești singură sau într-o relație.

Balanţa

Te preocupă casa și s-ar putea să te apuci din nou de făcut curățenie, de reamenajat și redecorat, sau poate de plantat flori, de grădinărit.

Scorpion

Sentimental ești bulversată, ești sonfuză și nu știi în ce direcție să pornești. Cel mai bine ar fi să-ți păstrezi calmul și să porți dialoguri calme și sincere.

Săgetător

Lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori la locul de muncă și poți avea diverse controverse cu colegii sau superiorii. Nici partenerul de viață pare să nu te înțeleagă, dar menține-ți calmul!

Capricorn

Flirturile te detensionează și-ți animează viața sentimentală. Încă nu este momentu să iei o decizie finală în dragoste. Atenție la lovituri și accidentări!

Vărsător

Aștepți cu nerăbdare să te revezi cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, cu colegii și astfel începi să-ți planifici momentele, ba chiar o călătorie, o deplasare în afara localității.

Peşti

S-ar putea ca astăzi cineva să-ți spună un adevăr dureros în față sau chiar tu să fii ceea care îl spune. Secretele se tot învârt în jurul tău și cer a fi descoperite!