Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Berbec

Te bucuri de liniște și de relaxare și te deconectezi total de la agitația cu care ai fi fost altfel obișnuită, într-o zi de luni. Azi e despre prieteni și familie, iar asta îți umple inima de bucurie.

Taur

Timpul petrecut în familie poate fi ocazia perfectă pentru apropiere și relaxare sau poate fi motiv de ceartă. Da, chiar și azi, când liniștea ar trebui să fie mai importantă ca oricând, tu ai putea avea un mic conflict cu cineva din familie.

Gemeni

E vremea relaxării și azi nu vrei să faci altceva decât să dormi, să te relaxezi, să mănânci și poate să te distrezi alături de prieteni. Ai însă grijă pentru că din cauza unei mici probleme de sănătate, toate planurile ți-ar putea fi date peste cap.

Rac

Te bucuri de momente frumoase petrecute în sânul familiei, însă există ceva ce te întristează. Chiar dacă nu e momentul să te gândești la asta, nici nu te poți abține. Ai nevoie de socializare pentru a mai uita de micile probleme.

Leu

Prietenii și familia sunt în jurul tău, așa că e momentul să strălucești. Îți place să ieși în evidență cu orice ocazie, iar această adunare de oameni apropiați e ocazia perfectă pentru a face asta.

Fecioară

Ai putea relua o relație amoroasă din trecut sau cel puțin ai putea iniția un flirt cu o persoană cu care ai avut o relație cândva. Ai grijă, te joci cu focul. Știi foarte bine motivele pentru care nu a mers în trecut legătura dintre voi, nu are rost s-o reluați.

Balanţa

E vremea distracției pentru tine, iar azi ai putea evada undeva la țară sau oricum, în aer liber, poate vei face o mică excursie la munte sau la mare. O să te simți liberă, mai liberă ca oricând și chiar nu te vei mai gândi la muncă.

Scorpion

Azi ai tot felul de idei îndrăznețe, dar te-ai putea supăra puțin când vei vedea că cei din jur nu sunt chiar pe aceeași lungime de undă cu tine și nu acceptă să fie la fel de aventuroși ca tine. O să-ți treacă repede, din fericire.

Săgetător

O plimbare la munte sau undeva la țară, un grătar în aer liber, o discuție cu o persoană apropiată, importantă, o să-ți facă ziua mai frumoasă și o să-ți dea motive de recunoștință. Te simți mai calmă ca oricând.

Capricorn

Veștile bune circulă repede, mai ales azi, când toată lumea e acasă, între prieteni ori în sânul familiei. Vei afla ceva minunat, ceva ce-ți va bucura sufletul și îți va pune un zâmbet larg pe față.

Vărsător

Sunt șanse mari să primești bani chiar azi, în zi de sărbătoare, când nici măcar nu muncești. Poate fi vorba de un împrumut returnat ori de niște bani găsiți sau moșteniți. O să ții minte ziua asta multă vreme.

Peşti

Sunt șanse mari să primești încrederea cuiva azi și să afli un secret vechi, bine ascuns, care te va zgudui. Însă nu ai ce face în această privință, poți doar să asculți și să înveți ceva din asta.