Horoscopul zilei de 29 aprilie 2018

Berbec

Chiar dacă este duminică nu te relaxa prea mult astăzi, ci încearcă să fii cu ochii în patru. O șansă legată de partea financiară s-ar putea să treacă pe lângă tine.

Taur

În cuplu poate lua naștere un scandal de proporții și se pot arunca foarte multe cuvinte urâte și dure între voi, de natură să vă distanțeze, poate chiar definitiv.

Gemeni

Înderaptă-ți atenția către sănătate, odihnește-te mai mult și nu evita să iei vitamine și minerale sau suplimente alimentare cu rol hepatoprotector.

Rac

Melancolia și tristețea pot pune stăpânire pe tine și simți nevoia să te retragi într-un loc în care să fii doar tu cu tine și gândurile tale.

Leu

O veste venită din partea cuiva din familie te-ar putea demoraliza și chiar întrista. S-ar putea să fie nevoie de sprijinul tău moral.

Fecioară

Te vei expune într-un mediu periculos pentru imaginea ta, posibil chiar să trebuiască să dai niște explicații pe care nu vrei să le dai. Nu răspunde pozitiv la amenințări.

Balanţa

Primești niște vizite de la rude și te apuci de curățenie, de gătit, de pregătit casa. Faci o impresie bună invitaților și vei primi aprecieri și laude.

Scorpion

Vei lua o decizie importantă în ceea ce privește o relație, indiferent de natura ei. Te bucuri de energie și bună dispoziție pe parcursul întregii zile.

Săgetător

O stare de nervozitate ți-ar putea altera starea de astăzi. Te simți ca și cum nu găsești răspuns la ceva. Te interiorizezi și alegi să nu comunici cu cei din jur.

Capricorn

Este foarte probabil să fii pusă la zid și partenerul să-ți ceară niște explicații pentru comportamentul tău din ultimul timp.

Vărsător

Ai grijă la calomnii, la cuvinte dure și acide care pot veni spre tine astăzi. Cineva își poate răsfrânge invidia asupra ta și ar trebui să încerci să fii indiferentă și să nu pui la suflet.

Peşti

Vei trece astăzi printr-o perioadă de regrete, de nemulțumiri și te gândești cum ar fi fost dacă... Refuzi să socializezi și ignori invitațiile tuturor, având tendința de a-i învinovăți pe cei din jur pentru nereușitele tale.