Horoscopul zilei de 28 septembrie 2018

Berbec

S-ar putea să primești o ofertă de colaborare astăzi, însă nu te grăbi să o semnezi sau să dai un răspuns pe loc. Ia-ți timp până luni pentru a trage concluziile la rece și a lua cea mai bună decizie.

Taur

Ești plină de energie astăzi și te implici cu plăcere în toate activitățile, atât la locul de muncă, cât și în gospodărie. Nu este exclus să începi un program la sala de fitness.

Gemeni

Nu ești în apele tale și s-ar putea ca răceala să te doboare. Atenție la virozele respiratorii! Întărește-ți imunitatea, mănâncă sănătos și profită de zilele de weekend pentru a te odihni mai mult.

Rac

Ai tendința de a deveni foarte geloasă astăzi și nu este exclus să-ți urmărești, să-ți investighezi partenerul. Deși nu este recomandat să faci asta, ai grijă să nu te edscopere. Lipsa de încredere câteodată doare mai tare ca înșelatul în sine.

Leu

S-ar putea să te afli în mijlocul atenției la un eveniment, să fii forțată să ții un discurs în fața publicului, iar tu să nu te simți în largul tău. Acordă-ți mai multă încredere și totul va ieși minunat!

Fecioară

S-ar putea să te confrunți la locul de muncă cu niște situații incomode, care să te pună într-o lumină proastă, însă nu trebuie să intri în panică, vei găsi mijloacele să întorci totul în favoarea ta.

Balanţa

Ai grijă cu cine și ce vorbești astăzi. Este posibil să te ia gura pe dinainte și să divulgi un secret sau o informație confidențială. Pe de altă parte, există riscul de a pierde o sumă de bani, prin urmare ai grijă ce investiții faci astăzi.

Scorpion

Nu te poți abține și îți critici partenerul de cuplu. Dacă începi cu discursuri despre moralitate și corectitudine, s-ar putea să ai parte de un monolog. Context conflictual în special după prima jumătate a zilei.

Săgetător

Dacă știi că te-ai confruntat cu o problemă de sănătate serioasă în ultima perioadă de timp, atunci așteapt-te ca astăzi să se dea bătălia finală pe care, se pare, o vei câștiga. Consumă mai multe lichide pentru a preveni o posibilă infecție urinară.

Capricorn

Intri în discuții contradictorii cu părinții sau copiii, - dacă este cazul, și încerci să-ți impui punctul de vedere. Nu te aștepta la reușite în acest sens, ci mai degrabă abordează un dialog calm și căutați împreună soluții care să fie avantajoase de ambele părți.

Vărsător

S-ar putea ca cineva din familie, ceea ce poate însemna chiar partenerul de viață, să te pună la încercare pentru a-ți testa toleranța în anumite situații. Dacă te simți testată nu te enerva, este ceva trecător.

Peşti

Ai putea afla un secret al unui prieten care să te pună pe gânduri și să-ți dea peste cap niște idei și principii de viață. Cu toate că astfel vei ajunge să-l înțelegi mai bine pe amicul tău, s-ar putea să nu mai reușești să te mai înțelegi pe tine. Context personal bulversant!