Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Berbec

Începi această zi cu ambiție și hotărârea de a găsi resursele necesare pentru a face față unor cheltuieli ce te cam iau prin surprindere. Este ocazia de a repara niște „gafe”, pierderi ce vizează, în primul rând, partea financiară. Este vorba despre o perioadă de negocieri, de gândiri și răzgândiri, fiind un du-te vino, între casă și serviciu, încercând pe cât posibil să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele profesionale.

Taur

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Taur

Ești în formă, strălucești și când mai ai alături de tine și persoana care îți împărtășește iubirea, chiar nu îți mai lipsește nimic. Este o zi plină de emoții, trăiri, pasiune având ocazia să te redescoperi ca fiind un om mai bun, mai frumos, reușind să intri în armonie cu cei din jurul tău. Te simți admirat, iubit, dorit, reușind să depășești cu brio eventualele neplăceri de la locul de muncă.

Gemeni

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Gemeni

S-ar putea să te deranjeze informațiile ce vin acum spre tine. Bârfe care îți ajung la urechi și cărora nu prea știi dacă e bine sau nu să le acorzi atenție. Bucură-te însă că ai ocazia astfel să-ți faci o strategie pentru a încerca să repari ce se mai poate, ca urmare a informațiilor primite. Sunt multe sarcini de lucru, reușind cu greu să fii mai organizat, având sentimentul că trebuie să fii în zece locuri deodată.

Rac

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Rac

Începi ziua la masa negocierilor. Se discută mult, este adusă în vedere găsirea unei soluții cât mai rapide, ce are legătură cu o proprietate, renovarea unei case sau pur și simplu probleme de sănătate ale unuia din părinți. Resimți în mod profund tot felul de blocaje; în același timp poți primi mesaje importante și care te pot ajuta în rezolvarea unor probleme de natură legală.

Leu

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Leu

Atenția ta se concentrează pe sarcinile de serviciu, pe progres în plan profesional, ce beneficii urmează să obții în urma unui efort susținut. Se preconizează un început de zi în care ai șansa să-ți intre bani în cont, să primești un cadou sub formă de bani, prime. Te gândești foarte serios să renegociezi un contract de colaborare sau de muncă. Nu este încă indicat să semnezi acum un parteneriat.

Fecioară

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Fecioara

Așteaptă-te la discuții intense, în contradictoriu, în relația de cuplu. Ar cam fi timpul să te ocupi mai mult de propria persoană, să eviți critica, discuțile inutile, bârfa pentru că nu faci decât să atragi probleme și răutăți de partea ta. La sfârșitul acestei zile, plecarea la drum lung, ar putea să-ți aducă împăcarea cu persoane dragi, totul depinde de modul în care îți exprimi punctul de vedere.

Balanţa

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Balanță

Atenție la cum comunici cu colegii sau la orice problemă poare să apară la locul de muncă. Relația cu partenerul de viață riscă să devină destul de tensionată, numai de tine depinde cum reușești să dezamorsezi situația dintre voi doi. Este important să apelezi la calm și umor, pentru a reuși să readuci cât mai ușor, starea de echilibru în relație.

Scorpion

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Scorpion

Se resimt în mod profund starea de nemulțumire, în relația cu persoana iubită. Nici planul financiar nu este prea grozav fapt care ar putea să te destabilizeze la nivel psihic și emoțional. La mijlocul zilei se poate manifesta starea de neliniște, de impulsivitate în relația cu colegii. La sfârșitul perioadei aflate în discuție aici relațiile de parteneriat pot căpăta o importanță deosebită pentru tine.

Săgetător

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Săgetător

Comunicarea în contradictoriu, în cadrul colectivului de muncă, nu are cum să te avantajeze acum. Se poate vorbi despre un început de zi cu o oarecare stare de nemulțumire, dezamăgire, legată de relația cu colegii. Revin în prim plan probleme legate de casă, familie, părinți. Este nevoie de mai multă răbdare din partea ta dar și de mobilizare.

Capricorn

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Capricorn

Te concentrezi mai mult pe studiu, pe acumularea de informații sau reluarea unor negocieri. Ai ocazia să te reîntâlnești cu rude apropiate, să povestiți și petreceți câteva zile împreună, ceea ce nu poate decât să te bucure. Ceva nu se derulează tocmai cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre examene, o călătorie la începutul acestei zile.

Vărsător

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Vărsător

Chiar dacă ești nemulțumit de atitudinea unor amici, descoperind acum tot felul de acțiuni, mai puțin corecte din partea lor, ai capacitatea să depășești starea de dezamăgire, dezgust continuând să îți vezi de treaba ta. Chiar este foarte important să te ridici mai presus de dorința de răzbunare, și să vezi partea bună a lucrurilor. Ce trebuie să plece, e bine să se ducă!

Peşti

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2017 - Pești

Este o zi în care te simți minunat, alături de rude, de familie și copii. Reușești să depășești cu brio micile animozități din relația de cuplu. Relația cu prietenii nu pare a fi prea grozavă dar ai grijă să nu exteriorizezi ceea ce simți și gândești. La jumătatea zilei te poți bucura de câștiguri din munca proprie.