Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Berbec

Este o zi favorabilă pentru a începe o afacere care-ți va îmbunătăți veniturile. Poți primi o sumă de bani, un bonus, comision sau cineva îți va returna o datorie.

Taur

Este o zi favorabilă să începi o poveste de dragoste sau să porți o discuție profundă cu partenerul de viață, să puneți la cale un plan de viitor. Nu este exclus ca unii nativi să fie ceruți în căsătorie.

Gemeni

Este o zi bună pentru a-ți face niște analize sau pentru a lua niște decizii radicale vizavi de locul de muncă. Unii nativi pot participa la un interviuse sau se pot angaja acum.

Rac

Ai toate șansele ca astăzi să te îndrăgostești, să cunoști o persoană care să-ți aprindă inima și să-ți trezească cele mai profunde dorințe. În cuplurile de lungă durată este momentul ca legătura să se consolideze și nu este exclus să se discute despre posibilitatea de a deveni părinți.

Leu

Ai toate șansele să rezolvi un conflict de familie, să discuți cu părinții și să iei o decizie majoră, posibil chiar să fie vorba de o mutare, de o schimbare de domiciliu.

Fecioară

Dai dovadă de o comunicare excepțională cu cei din jur și nu este exclus ca prin dialog să obții niște beneficii care aă-ți edcshidă noi uși. Poți porni pe un drum nou în sfera comunicării,  te poți înscrie la un curs de perfecționare profesională, de edzvoltare personală.

Balanţa

Refă-ți niște calcule și încearcă să pui niște bani deoparte. Nu este exclus să primești niște favoruri financiare sau să ți se returneze o datorie, să ți se aprobe un credit, să închei un partaj, să intri în posesia unei moșteniri.

Scorpion

Azi dai dovadă de o energie provocatoare și constructivă care te va ajuta din plin să-ți atingi obiectivele. Este momentul să ai mai multă încredere în tine și în forțele tale. În iubire se anunță momente minunate alături de partener, posibil o împăcare acolo unde au existat divergențe.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru a-ți pune ordine în gânduri, pentru a face curățenie în sentimente, amintiri și pentru a te elibera de acele emoții negative sau situații din trecut care nu te mai reprezintă.

Capricorn

Este o zi bună să îngropi securea războiului și să te împaci cu un prieten, cu o persoană dragă, poate chiar cu persoana iubită. Moment favorabil pentru a pune la cale un plan, proiect de viitor.

Vărsător

O zi favorabilă pentru a pune în acțiune un plan de ascensiune profesională. Nu este exclus să primești o propunere profesională care să aducă noi începuturi în carieră. Unii nativi pot fi astăzi investiți într-o funcție.

Peşti

Este momentul să lași în spate niște filozofii de viață învechite care nu te ajută să evoluezi. Detașează-te de tot ceea ce nu te mai reprezintă. O zi bună pentru a face curățenie generală în viața ta.