Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Berbec

Ai energie, ești spontană, glumeață și reușești să fii foarte convingătoare cu cei din jur, astfel încât să obții ceea ce-ți dorești. Nu ignora cererile și dorințele partenerului de cuplu.

Taur

Cineva îți poate cere explicații despre o alegere, o decizie luată de curând. Nu te grăbi să te justifici și să pui totul pe tavă, ci alege discreția. Odihnește-te mai mult!

Gemeni

Preiei inițiativa în relația cu partenerul de cuplu și conduci detașată un dialog despre voi. Ai nevoie de unele răspunsuri ăentru a lua o decizie. Încearcă să nu fii foarte radicală!

Rac

Propriile gânduri și sentimente îți pot deveni dușmani și te poți trezi într-o mare de suferință provocată doar de imaginația ta. Nu mai duce totul la extrem și rămâi ancorată în realitate. Privește eșecurile ca pe niște lecții și bucură-te de ele!

Leu

O veste primită astăzi, posibil chiar din străinătate, te poate bucura peste măsură și te poate motiva să să pleci într-o călătorie sau să iei o decizie elgată de un context profesional sau financiar.

Fecioară

Niște discuții cu partenerul de cuplu petrecute în fața unui public, posibil la o reuniune cu prietenii, te pot pune într-o lumină proastă în fața celorlalți. Poți fi acuzată de ceva ce nu ai făcut și te poți izbi de critici ironice, deranjante.

Balanţa

Nu te lăsa întoarsă în trecut de amintiri care nu vor face altceva decât să-ți răscolească sufletul. Acceptă că unele persoane vin în viața ta doar pentru a te învăța niște lecții și atât. Privește cu mai multă încredere în tine către viitor.

Scorpion

Ai tendința de a cheltui bani peste limita bugetului și nu este absolut deloc indicat să faci asta în contextul astrologic actual. Este de preferat să-și ocupi timpul producând bani și nicidecum cheltuindu-i.

Săgetător

Nu este o zi favorabilă pentru a semna contracte, a negocia niște avantaje și beneficii și ar trebui să eviți să te dedici acestui segment. Petrece mai mult timp cu familia și cu prietenii.

Capricorn

Dai dovadă de nepăsare față de problemele cotidiene și ai tendința de a fi mai rece cu partenerul de cuplu. Eviți dialogul și te retragi în liniște, preferând compania unei cărți, unui film.

Vărsător

Te dedici activităților distractive, relaxante, fără implicare emoțională majoră, care-ți sunt la îndemână și nu te solicită fizic. Nu sunt excluse flirturile și aventurile pasagere.

Peşti

Te încearcă o ușoară stare depresivă, melancolică și ai face bine să te odihnești mai mult. Ieși în natură, fă sport și alege parteneri de conversație optimiști, care gândesc pozitiv și constructiv.