Horoscopul zilei de 28 octombrie

Berbec

Prima zi de weekend o vei petrece alături de prieteni, posibil să faceţi o escapadă în afara oraşului sau să optaţi pentru o activitate distractivă într-un parc de aventuri.

Taur

Îţi vei petrece ziua de astăzi alături de cei dragi, posibil să participi la o reuniune de familie sau să sărbătorești ziua de naştere a cuiva apropiat.

Gemeni

Eşti cu gândul la muncă şi astăzi şi vrei să-ţi dedici ziua liberă pentru a pune la punct nişte proiecte mai vechi, însă, încearcă să te şi odihneşti pentru că, în caz contrar, vei resimţi efectul pe parcursul săptămânii viitoare.

Rac

Îţi vei petrece ziua de astăzi alături de partener şi te vei simţi, în sfârşit, relaxată şi fericită. Vei avea parte de surprize plăcute şi mici cadouri care-ţi vor demonstra, încă o dată, că eşti iubită şi apreciată.

Leu

Este zi de curăţenie şi nimeni nu te poate opri de la ceea ce ţi-ai propus să faci. Însă, ar fi recomandat să nu-ţi ocupi toată ziua cu munca şi să-ţi mai rezervi şi câteva ore pentru relaxare.

Fecioară

O rudă îndepărtată îţi poate face o vizită neaşteptată sau un fost coleg de muncă revine în ţară şi vrea să te revadă. Profită de această zi de weekend pentru a te relaxa şi a petrece alături de cei dragi.

Balanţa

Ai nevoie de o zi de relaxare, o zi în care să fii doar tu cu tine şi, atunci, care să fie cea mai bună opţiune dacă nu o raită prin magazine, cu atât mai mult cu cât ai reuşit să te redresezi pe partea financiară şi ai bani de cheltuit?

Scorpion

Nişte evenimente neaşteptate care au legătură cu familia te vor lua prin surprindere astăzi. Poate ar trebui să acorzi mai mult din timpul tău celor dragi şi să stai mai mult de vorbă cu aceştia, în special cu părinţii sau copiii, dacă este cazul.

Săgetător

Eşti ispitită să umbli la contul de economii şi să mergi la shopping, însă conştiinţa nu te lasă. Banii aceia au altă destinaţie şi nu ai vrea să rişti şi să cheltui peste măsură, iar apoi să te împrumuţi.

Capricorn

Îţi vei petrece prima parte a zilei la un eveniment formal în familie, poate fi vorba de un prânz sau de o zi de naştere a unei rude, însă nu te demotiva căci seara va fi toată a ta şi-ţi vei consuma energia într-un club sau la o petrecere privată.

Vărsător

Te-ai trezit cu gândul la munte şi chiar ţi-ar prinde bine o ieşire în natură, însă îţi doreşti să finalizezi proiectul de la muncă şi astfel vei pierde frumuseţea unei zile de sâmbătă. Seara preferi un ceai cald în compania partenerului.

Peşti

Creativitatea de care dai dovadă te împinge să scrii, să pictezi sau să sculptezi, activitate ce este binevenită în acest moment. Ai avut o săptămâna tensionată la muncă şi este momentul să-ţi iei un răgaz şi să te relaxezi.