Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Berbec

Încerci să cazi la pace cu cineva, dar nu reușești. Orgoliile voastre sunt prea puternice și până la urmă v-ați putea certa grav. Evită totuși conflictele și încearcă să lași de la tine cât se poate pentru ca situația să nu degenereze.

Taur

Ai parte de o zi tare tumultuoasă. Nimic nu merge bine, ai de făcut drumuri și vremea de afară e oribilă, petreci mult timp în trafic, ca la final să-ți dai seama că există o problemă și nu poți termina tot ce ți-ai propus.

Gemeni

Orice s-ar întâmpla azi, ai grijă să nu faci compromisuri majore pentru că, pe termen lung, tot tu o să ai de pierdut. Mai bine accepți că e o zi proastă, rezolvi ce poți rezolva, și mergi mai departe.

Rac

Ziua de azi nu e cea mai bună zi a ta, dar ai să vezi că nervii nu te vor ajuta la nimic. Fă atât cât poți, calmează-te, și o să vezi că o să treacă totul mai repede decât ți-ai fi imaginat.

Leu

Orice ți-ai fi propus azi, încearcă să faci lucrurile pe rând. Dacă o să încerci să faci mai multe în același timp, s-ar putea să nu mai termini nimic. Înțelege că multitasking-ul nu e pentru tine în acest moment.

Fecioară

Azi ai nevoie de liniște și pace pentru a funcționa eficient, iar dacă nu o să ai aceste condiții, cel mai probabil că o să-ți pierzi mințile în agitația zilei. Încearcă să nu te răzbuni pe oamenii nevinovați.

Balanţa

Azi nu e o zi bună pentru dragoste, pentru că ar putea să apară probleme în cuplu, probleme de comunicare, pe care tu le vei înțelege ca fiind mult mai grave decât sunt ele, de fapt.

Scorpion

Orice s-ar întâmpla azi, partenerul de cuplu îți e aproape cu sfaturi și energie pozitivă pentru a încheia ziua cu bine. Încearcă să rămâi calmă și să te controlezi în caz de confliecte.

Săgetător

Azi te distrezi de minune în compania oamenilor dragi și ai șansa de a cunoaște persoane noi, interesante, care te pot ajuta pe viitor, în carieră. Încearcă să închei ziua așa, cu zâmbetul pe buze, pentru că îți stă minunat.

Capricorn

Nu uita azi să te bucuri de micile momente alături de cei dragi, pentru că în toată agitația de azi, o să ai nevoie de puțin confort. E timpul să îți vezi de priorități și să începi cu propria persoană.

Vărsător

Azi ai parte de o energie bună care te va ajuta să ajungi exact acolo unde îți dorești. Bucură-te de micile momente de intimitate pe care le petreci cu partenerul de cuplu sau cu cineva foarte apropiat și fii optimistă. Vin zile bune pentru tine.

Peşti

Azi ai parte de o zi minunată, plină de energie pozitivă, în care totul decurge exact așa cum ai planificat. Mai rar astfel de zile grozave! Bucură-te cât poți!