Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2017

Berbec

Te așteaptă o zi plină de aventuri. De dimineață e posibil să îți pierzi un act important sau să pierzi un contract, iar asta te va pune pe drumuri suplimentar. Spre seară, lucrurile revin la normal, iar dispoziția ta se îmbunătățește.

Taur

Bucură-te de o zi în care prietenii și apropiații îți vor face surpriză după surpriză. Tu o să încerci să termini ce ai de făcut pentru la locul de muncă, înainte de minivacanță, dar telefonul va suna din oră în oră, iar asta ar putea să-ți întârzie planurile.

Gemeni

Ziua de azi este dedicată relației de cuplu sau unui proiect care are legătură cu relația de cuplu. O să ai multe drumuri de făcut, o să cheltuiești și o sumă importantă de bani, dar totul va merita pentru că vei readuce zâmbetul pe buzele persoanei iubite.

Rac

Ai șanse mari ca azi să flirtezi cu un necunoscut într-un loc neașteptat - la coadă la supermarket, la poștă sau la coada de la bancă. Oricum ar fi, e posibil ca acest necunoscut să-ți ceară și numărul de telefon la sfârșitul întâlnirii voastre, așa că ai grijă cum îi răspunzi.

Leu

Te bucuri de o zi plină de întâlniri neașteptate, cu colegi mai vechi, cu foști iubiți sau cu persoane care ți-au marcat trecutul. O să ai multe lucruri de povestit, o să afli și niște informații inedite, dar o să-ți facă plăcere să te revezi cu acești oameni.

Fecioară

Ziua de azi îți este marcată de un telefon de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme și de care îți era foarte dor. O să afli o informație surprinzătoare, care ți-ar putea provoca și câteva lacrimi, dar în final o să vezi că te vei bucura mult.

Balanţa

Aștepți minivacanța cu multă nerăbdare, dar până la minivacanță o să mai ai de rezolvat niște lucruri urgente la locul de muncă. Dacă vrei să termini mai repede, te poți apuca chiar de azi. Cere ajutorul colegilor dacă nu te descurci, dar nu mai amâna!

Scorpion

Ziua de azi înseamnă pentru tine relaxare și răsfăț. Cumva e posibil să pleci mai devreme de la locul de muncă sau să nu muncești deloc, din cauza unei defecțiuni. Astfel o să ai timp să te bucuri mai mult de o carte bună sau de un film ori o întâlnire cu prietenii, iar ziua ta va fi considerabil mai bună decât în mod obișnuit.

Săgetător

Bucură-te de o zi spectaculoasă, în care banii sunt în centrul atenției. O să primești o sumă importantă, neașteptată, și vei vrea să pleci direct la shopping, chiar dacă, de fapt, prioritățile tale ar trebui să fie altele!

Capricorn

Azi ești cu zâmbetul pe buze de dimineața și până seara și nu vrei să le spui celor din jur care este motivul, pentru că îți este rușine să recunoști. Ar putea avea legătură cu faptul că partenerul de cuplu îți face o surpriză de zile mari!

Vărsător

Ești cu gândul la vacanță și nu mai ai chef de muncă deja. Încearcă totuși să îți rezolvi lucrurile pe care le-ai tot amânat la locul de muncă, ca să nu ai probleme cu șefii, mai ales că urmează toate aceste zile libere.

Peşti

Ai o zi grea la locul de muncă dar norocul tău stă în faptul că un șef e dispus să te ajute cu lucrurile la care nu te descurci. Spre seară, planifici minivacanța de 1 Decembrie, alături de o persoană foarte dragă ție.