Horoscopul zilei de 28 martie 2020

Berbec

Încearcă să-ți găsești echilibrul interior și să te relaxezi. Chiar și în situația actuală ar fi bine să-ți aloci timp pentru o activitate care îți face plăcere – citit, vizionat un film, sport în confortul casei tale.

Taur

Cineva din familie te enervează la culme, dar nu are rost să îți strici week-end-ul pentru această persoană încăpățânată. Încearcă să te calmezi și spune-i clar sentimentele tale.

Gemeni

E timpul să gândești pozitiv, chiar dacă situația actuală e departe de a fi una plăcută. Vor veni și zile mai bune, iar atunci o să ai posibilitatea să-ți pui toate planurile în aplicare. Până atunci, chiar și visatul cu ochii deschiși ar putea să fie de folos.

Rac

Azi ar trebui să rezolvi un lucru ce ține de casă și pe care l-ai tot amânat. Ocupă-te de asta și timpul o să treacă mai repede, cu folos. Altfel, spre seară ar fi bine să te relaxezi, chiar dacă cineva din familie te cam supără.

Leu

Veștile bune circulă repede și azi ai putea afla o veste minunată. Asta o să-ți ridice moralul și o să-ți dea putere să mergi mai departe. Prietenii sunt alături de tine și se bucură pentru tine.

Fecioară

Chiar dacă stai acasă, azi ai putea avea parte de o zi frumoasă, plină de momente de relaxare și de răsfăț. Cineva ți-ar putea trimite un cadou sau o surpriză neașteptată, iar asta îți va pune zâmbetul pe buze.

Balanţa

Sunt zile și zile și e normal să mai ai și câte o zi proastă. Dacă asta ți se întâmplă azi, acceptă că așa a fost să fie și concentrează-te la viitor, la ziua de mâine. Nu te învinovăți doar pentru că ai moralul la pământ.

Scorpion

Azi primești vești frumoase și asta te face să fii melancolică. Visezi cu ochii deschiși la momentele în care puteai face totul, dar și la viitor. Prioritățile tale se schimbă mereu, însă acum mai mult ca oricând îți e clar care sunt.

Săgetător

Azi ai putea învăța ceva nou sau ai putea practica un hobby pe care nu-l mai practicasei de multă vreme. Faptul că totul îți iese perfect te face să te gândești că, pe viitor, ai putea câștiga și bani din asta.

Capricorn

Ziua de azi debutează cu o veste importantă, bună, din partea familiei. Cineva se gândește la tine de departe, iar dorul, chiar dacă este mare acum, te face să te gândești la viitor și la clipele minunate pe care le veți petrece din nou împreună.

Vărsător

Ziua de azi ar putea fi dedicată activităților sportive. Încerci să îți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos așa că te apuci de o dietă și poate chiar și de exerciții fizice, în confortul casei tale.

Peşti

Deși ai avea chef să faci o grămadă de lucruri, azi moralul tău e la pământ. Preferi să stai în pat toată ziua ceea ce până la urmă nu e un lucru atât de grav, având în vedere că simțeai oricum nevoia de odihnă.