Horoscopul zilei de 28 martie 2019

Berbec

Începi să vezi cu mai mult optimism lumea din jurul tău și chiar să ți se armonizeze, să ți se așeze niște gânduri care te-au frământat până acum.

Taur

Poți lua legătura cu un vechi prieten cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme sau te poți împăca cu cineva cu care ai fost în conflict.

Gemeni

Poți primi vești bune legate de carieră, de un contract sau parteneriat profesional. De asemenea, dai dovadă de o mai bună comunicare și vei reuși să negociezi în favoarea ta situațiile cu care te vei confrunta.

Rac

Poți primi vești bune legate de o plecare în străinătate sau o persoană care se află dincolo de granițele țării îți poate face o surpriză.

Leu

Reușești să te înțelegi din ce în ce mai bine cu colegii de muncă și chiar să restabilești niște relații care păreau că nu mai pot fi reconstruite. Nu este exclus să intri în posesia unei sume de bani.

Fecioară

Dacă ai fost despărțită de persoana iubită, șansele de împăcare sunt foarte mari acum. De asemenea, este un moment favorabil pentru a negocia, a semna un parteneriat.

Balanţa

Poți primi o veste bună legată de starea de sănătate sau legată de locul de muncă. Posibil ca niște analize să-ți iasă bine sau să primești un răspuns favorabil în legătură cu un interviu de angajare.

Scorpion

Îți faci planuri de călătorie împreună cu persoana iubită și vei observa că dialogul în cuplu se îmbunătățește. Așteaptă-te la declarații de dragoste siropoase!

Săgetător

Reușești să restabilești armonia în familie și să te împaci cu cei dragi cu care ai fost în conflict până acum. Moment bun pentru negocieri, pentru o vânzăre, cumpărăre de locuință.

Capricorn

Este posibil să pleci într-o scurtă deplasare pentru a rezolva os ituație administrativă sau care are legătură cu locul de muncă. Comunicarea bună de care dai dovadă acum te va susține în demersuri.

Vărsător

Este posibil să primești vești bune legate de sectorul financiar. Fie primești o sumă de bani neașteptată, fie  negociezi cu succes o mărire de salariu.

Peşti

Energia de care dai dovadă astăzi și buna conunicare cu cei din jur vor fi atuurile tale care te vor sprijini în atimgerea obiectivelor propuse. Profită din plin!