Horoscopul zilei de 28 martie 2018

Berbec

Încearca sa te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut la job și să te preocupi mai puțin de partea sentimentală.

Taur

Te simți obosita și epuizată, iar sarcinile de la locul de muncă te acaparează, însă încearcă să le lași deoparte și să vezi partea bună și frumoasă a vieții.

Gemeni

Încearcă să fii atentă la informațiile care vor ajunge astăzi la tine, s-ar putea să-ți folosească pe viitor.

Rac

Un prieten sau o persoană foarte apropiată te poate susține în definitivarea unui proiect. înceracă să asculți și sfaturile celorlalți fără a te contrazice.

Leu

Partenerul te-ar putea pune la colț și ți-ar putea cere niște explicații pe care să nu le poți da. Orice ar fi, încearcă să nu te contrazici.

Fecioară

S-ar putea să ai niște provocări pe parte profesională, dar încearcă să le abordezi cu umor și relaxare și nu intra în discuții contradictorii cu cei din jurul tău.

Balanţa

Îți petreci ziua alături de prieteni și o să ai parte de niște vești importante fie din partea acestora, fie din partea partenerului de viață.

Scorpion

Selectează-ți prioritățile și nu lăsă discuțiile cu șefii să te acapareze. Impune-te cu prudență și încearcă să-i atragi de partea ta.

Săgetător

Aspectele sunt de partea ta dacă vrei să pleci într-o călătorie. Cu sănătatea stai foarte bine, iar energia este la cote înalte, prin urmare ar trebui să profiți de această zi.

Capricorn

Te simți constrâns de niște situații care cer rezolvare imediată. Lasă deoparte beneficiile personale și vei găsi rezolvarea.

Vărsător

Cineva din anturaj te poate ajuta să treci peste o situație neplăcută, poate să rezolvi o problemă pe care care ai amânat-o mult timp.

Peşti

Trebuie să ai grijă în ceea ce privește sănătatea. Te-ar putea ajuta o dietă sănătoasă și consumul de vitamine, dar și odihna pe măsură.