Horoscopul zilei de 28 mai 2019

Berbec

Zi cu însemnătate destul de mare pentru tine azi. Încerci să te mobilizezi pentru tot ce ai de făcut, deși nu ai nici energie, nici chef. Va trebui să faci față unor situații destul de stresante, în aceste condiții, și nu-ți va fi foarte ușor.

Taur

Trebuie să iei o decizie importantă azi, decizie ce are legătură cu viitorul tău profesional, la actualul loc de muncă. Ai putea lua în considerare schimbarea departamentului, însă trebuie să cântărești bine această decizie și să îți asumi consecințele.

Gemeni

Azi e despre reușite și despre cum gestionezi aceste reușite. Poate că nu e întotdeauna ușor, reușitele pot fi epuizante uneori, însă trebuie să te obișnuiești și cu ele. Nu e ca și când în fiecare zi reușești să faci ceva wow! Doar că e musai să înveți cum să-ți trăiești emoțiile.

Rac

Ziua de azi de anunță una destul de activă, plină de provocări. Muncești cu drag și spor și te dedici unui lucru destul de important pentru tine. Va trebui să faci și un salt al încrederii, în afara zonei de confort, dar te vei descurca.

Leu

Azi e despre bună dispoziție, despre energie și timp petrecut în familie, alături de cei dragi. Încerci să faci tot posibilul pentru a te detașa de treabă, doar că nu-i atât de simplu precum credeai. Gândurile tale tot spre muncă se duc.

Fecioară

Te bucuri azi de tot ceea ce ți-a lipsit în ultima perioadă. Agitație, entuziasm, energie pozitivă. E o zi pe care o trăiești la maximum și care îți arată, încă o dată, că răbdarea, alături de muncă și de pasiune, sunt răsplătite întotdeauna!

Balanţa

Astăzi lucrurile par că se mișcă cu viteza luminii. Toate situațiile în care te regăsești par că te iau prin surprindere, pe nepregătite. Ai o stare ciudată, o stare neplăcută, dar vei vedea că o să treacă destul de repede.

Scorpion

Ai nevoie de răbdare pentru a trece peste cele mai grele momente pe care astrele ți le scot în cale azi. Răbdarea și optimismul îți vor ridica moralul și te vor readuce la starea ta obișnuită. Important e să nu cedezi emoțiilor.

Săgetător

Azi afli un secret sau un adevăr dureros despre o persoană care îți e dragă. Se poate să te șocheze această veste, însă te va pune și pe gânduri... Cine știe ce idee genială ți-ar putea veni din această situație pe care tu o considerai pierdută?!

Capricorn

Azi e despre energie pozitivă și socializare. Nu ești tu cea mai sociabilă persoană din anturaj, dar azi o să faci un mare pas, plin de curaj, și o să ieși în față. Toată lumea te va aprecia pentru asta, iar ție ți se va deschide o nouă lume.

Vărsător

E timpul să ai curajul necesar pentru a spune tot ce ai pe suflet. Da, nu-ți place să rănești oamenii și e de înțeles, nici nu trebuie să faci asta. Dar și evitarea adevărului e tot un fel de minciună, drept urmare scapă de asta și eliberează-ți sufletul.

Peşti

Azi ai motiv de sărbătoare și te simți în al nouălea cer. E timpul să te distrezi, să sărbătorești, să te bucuri de reușitele tale sau ale celor dragi și să uiți puțin de griji și de responsabilități.