Horoscopul zilei de 28 mai 2018

Berbec

Ești într-o perioadă în care te concentrezi pe relaxare și odihnă. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum te recuperezi. Azi sunt favorizate întâlnirile cu prieteni vechi, așa că dacă cineva te invită în oraș, acceptă fără să stai pe gânduri.

Taur

Zilele acestea te odihnești și încerci să-ți reîncarci bateriile. Dar azi un conflict ți-ar putea da planurile peste cap. Ai nevoie de mai multă claritate în viața ta, așadar acceptă sfaturile care ți se oferă.

Gemeni

Începi ziua într-o notă pozitivă, dar până la final nu o să mai fii la fel de zâmbitoare. Te-ai putea certa cu cineva din familie, iar asta o sa-ți dea peste cap toate planurile de azi.

Rac

Vrei să te relaxezi, dar tot nu o poți face așa cum îți dorești. Cineva îți dă sfaturi pe care nu i le-ai cerut, iar asta te scoate din sărite. Ai nevoie de o vacanță departe de grijile zilnice, în ritmul acesta nu te vei mai relaxa niciodată.

Leu

Ai toate șansele să te împrietenești cu cineva azi, o persoană pe care o cunoșteai de mai multă vreme, dar cu care nu ai interacționat prea mult până acum. De azi însă, lucrurile se schimbă.

Fecioară

Azi ai șanse mari să primești un cadou inedit și scump. Nu trebuie să fie neapărat un cadou fizic, poate fi vorba de o călătorie sau de o experiență, dar cu siguranță că te va impresiona acest gest.

Balanţa

Astăzi te relaxezi, uiți de griji și pui dragostea pe primul plan. Petreci clipe frumoase alături de partenerul de cuplu, te gândești la viitor și faceți împreună planuri care vă dau emoții frumoase.

Scorpion

E ziua ta de relaxare, de mult nu ai mai avut o astfel de zi. Fie că stai acasă, fie că mergi la iarbă verde, la munte sau la mare, prioritatea ta e relaxarea. Spre seară, o veste importantă te entuziasmează.

Săgetător

O vizită a unei rude îndepărtate, dar la care ții mult, sau a unui prieten vechi îți va face azi ziua mai frumoasă. Ești fericită și asta se vede pe chipul tău, pur și simplu radiezi!

Capricorn

Ai noroc la bani azi, așa că nu ar trebui să te surprindă dacă găsești o sumă de bani sau primești un bonus, ori poate o datorie ți se returnează. Ai toate șansele să începi săptămâna excelent!

Vărsător

Azi te pregătești de petrecere. Ai grijă ce spui, cum spui, când spui, la această întâlnire/petrecere, pentru că toți sunt cu ochii pe tine. Ești în centrul atenției, iar asta te face să te simți puțin inconfortabil.

Peşti

Azi uiți de griji și te concentrezi pe propria persoană. Fie că mergi la piscină, la spa sau la un salon de înfrumusețare, pur și simplu nu vrei să faci nimic, vrei doar să fii răsfățată. Meriți, oricum!